Gabung karo Word, PDF utawa Web ing C#

.NET kacepetan dhuwur kanggo nggabungake dokumen kantor lan ngekspor asil gabungan menyang macem-macem format file

Gunakake API gabungan dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi piranti lunak sing kuat kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web nggunakake C#, F#, VB.NET lan basa pemrograman sing CLI/CLS

Ngonversi dokumen Word, PDF, JPG C#

Perpustakaan C# ngidini pangembang .NET Word, PDF lan akeh format file liyane. Mesin konversi sing kuat nganalisa tata letak lan gaya dokumen asli, banjur ngekspor asil gabungan menyang format sing dibutuhake.

Konversi dokumen saka siji format menyang format liyane bisa uga angel, kajaba sampeyan duwe alat profesional kanggo nindakake tugas kasebut. Gunakake C# kanggo ngowahi Word, PDF, JPG kanthi keluwesan lan kacepetan maksimal. Jalanake demo online lan priksa kualitas konversi paling dhuwur ing browser web. DOCX Conversion API ndhukung akeh opsi migunani.

Gabungke Word, PDF, JPG dadi siji file

Iki minangka cara sing gampang kanggo ngowahi dokumen kantor saka format siji menyang format liyane nalika ninggalake kabeh rincian tingkat rendah menyang API Konversi. C# perpustakaan mbisakake .NET gawe kanggo dokumen Ngonversi ing akeh populer format karo keluwesan maksimum lan efficiency:

  • Microsoft Word: DOCX, DOC, RTF, DOT, DOTM, DOTX, DOCM
  • OpenOffice: ODT, OTT
  • Tata letak tetep: PDF, PostScript, XPS, OpenXPS
  • File gambar: PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF, SVG, EMF
  • Dokumen web: HTML, MHTML
  • Jinis file liyane: MOBI, EPUB, Xaml, PCL, lsp.

Ngonversi pirang-pirang dokumen lan simpen asil minangka file siji kanthi gampang. Yen sampeyan ngembangake kode ing C#, iki bakal luwih gampang tinimbang sing katon. Deleng C# sing ngulang dokumen lan nggabungake:

Conto kode ing C# kanggo nggabungake pirang-pirang file dadi siji
File input
Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var fileNames = new List<string> { "Input1.docx", "Input2.docx" };

var output = new Document();
// Mbusak kabeh isi saka document tujuan sadurunge appending.
output.RemoveAllChildren();

foreach (string fileName in fileNames)
{
    var input = new Document(fileName);
    // Tambah dokumen sumber menyang mburi dokumen tujuan.
    output.AppendDocument(input, ImportFormatMode.KeepSourceFormatting);
}

output.Save("Output.pdf");
Kode roto

Carane nggabungake PDF, Word, JPG lan format file liyane ing C#

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#
  3. Bukak file sumber ing C#.
  4. Gabung file dadi siji.
  5. Telpon cara 'AppendDocument()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  6. Entuk asil gabungan minangka file sing kapisah.

C# perpustakaan kanggo nggabungake file

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.