Gabung karo Word, PDF utawa Web ing C++

C++ kacepetan dhuwur kanggo nggabungake dokumen kantor menyang macem-macem format file

Gunakake C++ kanggo entuk kacepetan gabungan dokumen maksimal. Iki minangka solusi piranti lunak sing kuat kanggo nggabungake Word, PDF, dokumen Web ing C++.

Ndeleng potongan kode

Ngonversi Word dokumen, PDF, JPG C++

Perpustakaan C++ ngidini pangembang C++ Word, PDF lan akeh format file liyane. Mesin konversi sing kuat nganalisa tata letak lan gaya dokumen asli, banjur ngekspor asil gabungan menyang format sing dibutuhake.

Konversi dokumen saka siji format menyang format liyane bisa uga angel, kajaba sampeyan duwe alat profesional kanggo nindakake tugas kasebut. Gunakake C++ kanggo ngowahi Word, PDF, JPG kanthi keluwesan lan kacepetan maksimal. Jalanake demo online lan priksa kualitas konversi paling dhuwur ing browser web. DOCX Conversion API ndhukung akeh opsi migunani.

Gabungke Word, PDF, JPG dadi siji file

Iki minangka cara sing gampang kanggo ngowahi dokumen kantor saka format siji menyang format liyane nalika ninggalake kabeh rincian tingkat rendah menyang API Konversi. C++ perpustakaan mbisakake C++ gawe kanggo dokumen Ngonversi ing akeh populer format karo keluwesan maksimum lan efficiency:

  • Microsoft Word: DOCX, DOC, RTF, DOT, DOTM, DOTX, DOCM
  • OpenOffice: ODT, OTT
  • Tata letak tetep: PDF, PostScript, XPS, OpenXPS
  • File gambar: PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF, SVG, EMF
  • Dokumen web: HTML, MHTML
  • Jinis file liyane: MOBI, EPUB, Xaml, PCL, lsp.

Ngonversi pirang-pirang dokumen lan simpen asil minangka file siji kanthi gampang. Yen sampeyan ngembangake kode ing C++, iki bakal luwih gampang tinimbang sing katon. Deleng C++ sing ngulang dokumen lan nggabungake:

Conto kode ing C++ kanggo nggabungake pirang-pirang file dadi siji
Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Pilih format target saka dhaptar
dotnet add package Aspose.Words.Cpp
Nyalin
using namespace Aspose::Words;

std::vector<String> fileNames { u"Input1.docx", u"Input2.docx" };

auto output = MakeObject<Document>();
// Mbusak kabeh isi saka document tujuan sadurunge appending.
output->RemoveAllChildren();

for (const auto& fileName : fileNames)
{
    auto input = MakeObject<Document>(fileName);
    // Tambah dokumen sumber menyang mburi dokumen tujuan.
    output->AppendDocument(input, ImportFormatMode::KeepSourceFormatting);
}

output->Save(u"Output.pdf");
Kode roto

Carane nggabungake PDF, Word, JPG lan format file liyane ing C++

  1. Pasang Aspose.Words for C++.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++
  3. Bukak file sumber ing C++.
  4. Gabung file dadi siji.
  5. Telpon cara AppendDocument(), ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  6. Entuk asil gabungan minangka file sing kapisah.

C++ perpustakaan kanggo nggabungake file

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.