Ngonversi Word, PDF, dokumen Web ing C++

Piranti lunak kacepetan dhuwur C++ perpustakaan kanggo ngowahi dokumen kantor menyang macem-macem format file

Gunakake C++ kanggo entuk kacepetan konversi dokumen maksimal. Iki minangka solusi piranti lunak sing kuat kanggo ngimpor lan ngekspor Word, PDF, dokumen Web nggunakake C++.

Ngonversi dokumen antarane macem-macem format nggunakake C++

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen saka siji format menyang format liyane kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo C++ sampeyan bisa ngowahi file nggunakake mung sawetara baris C++ kode.

C++ kuat ngidini ngowahi dokumen menyang akeh format populer kanthi kualitas profesional:

  • Microsoft Word: DOC, DOCX, RTF, DOT, DOTX, DOTM, DOCM
  • OpenOffice: ODT, OTT
  • Tata letak tetep: PDF, XPS, OpenXPS, PostScript
  • Gambar: JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, EMF, GIF
  • Web: HTML, MHTML
  • Liyane: EPUB, MOBI, Xaml, PCL, lsp.

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi dokumen ing C++. Muat file saka drive lokal, banjur simpen, nemtokake format file sing dibutuhake ing ekstensi. Kanggo file input lan output sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Isi lan format output bakal padha karo dokumen asli.

Conto kode ing C++ kanggo ngowahi format dokumen
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx");
doc->Save(u"Output.pdf");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx"); doc->Save(u"Output.pdf"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.pdf", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.docx"); doc->Save(u"Output.pdf"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.docx"); shape->get_ImageData()->Save(u"Output.pdf");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi PDF, Word, JPG lan format file liyane ing C++

  1. Pasang 'Aspose.Words for C++'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++.
  3. Bukak file sumber ing C++.
  4. Nelpon metode 'Save()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil konversi minangka file sing kapisah.

C++ perpustakaan kanggo ngowahi file

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.