Ngonversi Word, PDF, dokumen Web ing Python

Piranti lunak Python perpustakaan kacepetan dhuwur kanggo ngowahi dokumen kantor menyang macem-macem format file

Gunakake API konversi dokumen kita kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur ing Python. Iki minangka solusi piranti lunak sing kuat kanggo ngimpor lan ngekspor Word dokumen, PDF, Web nggunakake Python.

Ngonversi dokumen antarane macem-macem format nggunakake Python

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen saka siji format menyang format liyane kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo Python via .NET sampeyan bisa ngowahi file nggunakake mung sawetara baris Python kode.

Python via .NET kuat ngidini ngowahi dokumen menyang akeh format populer kanthi kualitas profesional:

  • Microsoft Word: DOC, DOCX, RTF, DOT, DOTX, DOTM, DOCM
  • OpenOffice: ODT, OTT
  • Tata letak tetep: PDF, XPS, OpenXPS, PostScript
  • Gambar: JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, EMF, GIF
  • Web: HTML, MHTML
  • Liyane: EPUB, MOBI, Xaml, PCL, lsp.

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi dokumen ing Python. Muat file saka drive lokal, banjur simpen, nemtokake format file sing dibutuhake ing ekstensi. Kanggo file input lan output sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Isi lan format output bakal padha karo dokumen asli.

Conto kode ing Python kanggo ngowahi format dokumen
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.docx")
doc.save("Output.pdf")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.docx") doc.save("Output.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.docx) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.docx") doc.save("Output.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.docx") shape.image_data.save("Output.pdf")
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi PDF, Word, JPG lan format file liyane ing Python

  1. Pasang 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Python.
  3. Bukak file sumber ing Python.
  4. Nelpon metode 'save()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil konversi minangka file sing kapisah.

Python perpustakaan kanggo ngowahi file

Kita dadi tuan rumah paket Python ing repositori PyPi. Mangga tindakake langkah-langkah dening-instruksi carane nginstal "Aspose.Words for Python via .NET" kanggo lingkungan pangembang.

Syarat Sistem

Paket iki kompatibel karo Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 lan 3.9. Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux, waca sarat tambahan kanggo gcc lan libpython ing Dokumentasi Produk.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.