Sunting dokumen ing C#

Advanced Word, PDF Editor kanggo C#. Gunakake kanggo ngowahi dokumen kanthi program

Ngembangake kode lintas-platform kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi lengkap kanggo ngowahi dokumen lan gambar ing C #, F #, VB.NET.

Sunting Dokumen ing C#

C# iki nyedhiyakake pangembang API sing kuat kanggo nyunting Word, PDF dokumen kanthi program. Gampang nggabungake fitur modifikasi dokumen menyang piranti lunak sampeyan. Solusi kita ndhukung panyuntingan PDF, DOCX, DOC, RTF, ODT, EPUB, HTML lan akeh format file liyane ing C#.

Ganti PDF, Word ing C#

Tugas nyunting dokumen kanthi program ing C# yaiku tugas ngowahi unsur ing wit dokumen. Iki uga dikenal minangka 'DOM' - model pemrograman kanggo sesambungan karo unsur dokumen lan sifate.

Fitur panyuntingan kanggo struktur data sing kompleks ora bisa dipisahake saka fungsi telusuran lanjut. Kanggo njamin tingkat keluwesan sing paling dhuwur, perpustakaan kita nyedhiyakake pangembang C# kanthi fungsi telusuran Regex. Pendekatan iki nggedhekake kemungkinan kanggo ngowahi teks, ngidini nggunakake cithakan kanggo modifikasi isi dinamis.

Sunting teks ing dokumen nggunakake C#

Modifikasi program saka dokumen Word lan PDF minangka bagean integral saka alur kerja digital. Owahi teks ing PDF, Word, ngowahi tabel, masang grafik nggunakake data eksternal.

C# minangka solusi mandiri kanggo nyunting dokumen sing ora mbutuhake Microsoft Word utawa Acrobat Reader diinstal. Siap kanggo panggunaan industri lan nyedhiyakake macem-macem operasi kanggo ngowahi Word, PDF lan format file liyane:

  • Lebokake unsur dokumen anyar
  • Nganyari unsur sing ana: paragraf, dhaptar, tabel, gambar, pranala, kolom, grafik, lsp.
  • Aplikasi lan modifikasi gaya, yaiku koleksi atribut format
  • Telusuri pola teks tartamtu lan ganti nganggo teks anyar
  • Ekspor asil menyang Word, PDF lan akeh format file liyane nggunakake metode 'Document.Save'
  • Mbusak unsur sing ora perlu (potong bab, bagean, kaca, paragraf)

Sunting tabel nggunakake C#

Salah sawijining fitur sing paling dijaluk yaiku nggawe tabel dinamis lan modifikasi tabel ing dokumen Word lan PDF. Nggarap tabel gampang karo perpustakaan C#: ngowahi tabel, nganyari tabel lan ngekstrak teks tabel ing C# kode.

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngganti dokumen Word ing C# kode:

C# conto kanggo nyunting dokumen
File input
Unggah dokumen sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.docx");
var builder = new DocumentBuilder(doc);

// Lebokake teks ing wiwitan dokumen.
builder.MoveToDocumentStart();
builder.Write("Morbi enim nunc faucibus a.");

doc.Save("Output.docx");
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.docx");
var builder = new DocumentBuilder(doc);

// Lebokake tabel ing wiwitan dokumen.
builder.MoveToDocumentStart();
builder.StartTable();
builder.InsertCell();
builder.Write("Row 1, cell 1.");
builder.InsertCell();
builder.Write("Row 1, cell 2.");
builder.EndTable();

doc.Save("Output.docx");
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.docx");
var builder = new DocumentBuilder(doc);

// Lebokake gambar ing wiwitan dokumen.
builder.MoveToDocumentStart();
builder.InsertImage("Image.png");

doc.Save("Output.docx");
Kode roto

Cara nyunting Word, PDF lan format file liyane

  1. Pasang Editor Dokumen kanggo C#.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C# sampeyan.
  3. Bukak dokumen ing C#.
  4. Lebokake isi ing wiwitan dokumen.
  5. Telpon metode 'Save()', menehi jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  6. Entuk asil sing diowahi.

C# perpustakaan kanggo nggarap file

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.