Converteer HTML naar MD in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van HTML naar MD

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, MD en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Codefragment bekijken

Converteer HTML naar MD met C#

Wilt u webdocumenten programmatisch converteren? Met Aspose.Words voor .NET kunt u HTML converteren naar MD indeling en in de tegenovergestelde richting met slechts een paar regels C# code.

Onze C# API maakt MD van HTML met professionele kwaliteit. Test de HTML naar MD conversie van de hoogste kwaliteit rechtstreeks in uw browser. Een krachtige .NET conversie API maakt het mogelijk om webdocumenten naar veel populaire formaten te transformeren.

HTML opslaan als MD in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML naar MD converteert in C#.

Volg de eenvoudige stappen om een HTML pagina om te zetten in MD indeling. Lees uw HTML bestand van de lokale schijf en sla het vervolgens eenvoudig op in MD indeling, waarbij u de vereiste bestandsindeling opgeeft per MD extensie. Voor zowel HTML lezen als MD schrijven kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De inhoud en opmaak van de output MD zijn identiek aan het originele HTML document.

Codevoorbeeld in C# HTML naar MD indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.md");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.md"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.md", new ImageSaveOptions(SaveFormat.md));
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in MD

 1. Installeer Aspose.Words for .NET.
 2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
 3. Open het bronbestand HTML in C#.
 4. Roep de Save() methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie MD.
 5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als MD.

C# HTML om te zetten in MD

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET-implementaties:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

Voor zover .NET-code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software te ontwikkelen voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux. Zorg ervoor dat u de overeenkomstige versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin hebt geïnstalleerd.

We raden u aan de geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET applicaties te maken.

Voor meer details verwijzen wij u naar de productdocumentatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.