Converteer HTML naar Markdown in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van HTML naar Markdown

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, Markdown en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Codefragment bekijken

Converteer HTML naar Markdown met C#

Wilt u webdocumenten programmatisch converteren? Met Aspose.Words voor .NET kunt u HTML converteren naar Markdown indeling en in de tegenovergestelde richting met slechts een paar regels C# code.

Onze C# API maakt Markdown van HTML met professionele kwaliteit. Test de HTML naar Markdown conversie van de hoogste kwaliteit rechtstreeks in uw browser. Een krachtige .NET conversie API maakt het mogelijk om webdocumenten naar veel populaire formaten te transformeren.

HTML opslaan als Markdown in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML naar Markdown converteert in C#.

Volg de eenvoudige stappen om een HTML pagina om te zetten in Markdown indeling. Lees uw HTML bestand van de lokale schijf en sla het vervolgens eenvoudig op in Markdown indeling, waarbij u de vereiste bestandsindeling opgeeft per Markdown extensie. Voor zowel HTML lezen als Markdown schrijven kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De inhoud en opmaak van de output Markdown zijn identiek aan het originele HTML document.

Codevoorbeeld in C# HTML naar MD indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.md");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.md"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.md");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in Markdown

  1. Installeer 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
  3. Open het bronbestand HTML in C#.
  4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie Markdown.
  5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als Markdown.

C# HTML om te zetten in Markdown

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET implementaties volgens de '.NET Standard 2.0' specificatie:

  • Microsoft .NET Framework, te beginnen met de vroegste 2.0-versie en eindigend met de nieuwste '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, beginnend bij de vroegste 2.0 en eindigend met de nieuwste '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Voor zover .NET code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux te ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin.

We raden aan om geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET toepassingen te maken.

Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.