Converteer HTML naar afbeelding in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van HTML naar afbeelding

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, afbeelding en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Converteer HTML naar een afbeelding in C#

HTML programmatisch naar een afbeelding converteren? Met Aspose.Words for .NET elke ontwikkelaar HTML gemakkelijk omzetten in een grafisch formaat met slechts een paar regels C# code.

Moderne documentverwerking C# API maakt met hoge snelheid HTML Test de kwaliteit van HTML naar afbeeldingsconversie rechtstreeks in een browser. Krachtige C# bibliotheek maakt het mogelijk om HTML bestanden te converteren naar bijna alle gangbare grafische formaten.

Bewaar HTML als een afbeelding in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML converteert naar een afbeelding in C#.

Volg de eenvoudige stappen om een HTML bestand om te zetten in een grafisch formaat. Lees HTML vanaf de lokale schijf en sla het vervolgens op als een afbeelding, waarbij u het vereiste grafische formaat specificeert door een afbeeldingsextensie. Voor zowel het HTML als het schrijven van afbeeldingen kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De resulterende inhoud zal identiek zijn aan het originele HTML bestand.

Codevoorbeeld in C# HTML naar JPG indeling te converteren
Invoer bestand
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Uitvoerformaat
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.jpg");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in afbeelding

 1. Installeer 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
 3. Open het bronbestand HTML in C#.
 4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie afbeelding.
 5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als afbeelding.

C# HTML om te zetten in afbeelding

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET-implementaties volgens de '.NET Standard 2.0' specificatie:

 • Microsoft .NET Framework, te beginnen met de vroegste 2.0-versie en eindigend met de nieuwste '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, beginnend bij de vroegste 2.0 en eindigend met de nieuwste '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Voor zover .NET-code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux te ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin.

We raden aan om geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET toepassingen te maken.

Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Alle rechten voorbehouden.