Converteer tekst naar PNG in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van tekst naar PNG

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van tekst, PNG en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Converteer tekst naar PNG in C#

Behoefte om te zetten tekst om PNG afbeelding programmatisch? Met Aspose.Words for .NET elke ontwikkelaar tekst gemakkelijk transformeren in PNG beeldformaat met slechts een paar regels C# code.

Moderne documentverwerking C# API maakt met hoge snelheid PNG van tekst Test de kwaliteit van de tekst naar PNG rechtstreeks in een browser. Krachtige C# bibliotheek maakt het converteren van tekst bestanden naar veel populaire afbeeldingsindelingen mogelijk.

Bewaar tekst als PNG in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u tekst converteert naar een PNG afbeelding in C#.

Volg de eenvoudige stappen om een tekst bestand om te zetten in de grafische indeling PNG Lees tekst vanaf de lokale schijf en sla het vervolgens op als PNG, waarbij u het vereiste afbeeldingsformaat specificeert met de PNG extensie. Voor zowel tekst lezen als PNG schrijven kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De uitvoer PNG grafische inhoud zal identiek zijn aan het originele tekst bestand.

Codevoorbeeld in C# TXT naar PNG indeling te converteren
Invoer bestand
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Uitvoerformaat
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.txt");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.png");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); doc.Save("Output.png"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.png"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.txt"); doc.Save("Output.png"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.txt"); shape.ImageData.Save("Output.png");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u tekst omzet in PNG

 1. Installeer 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
 3. Open het bronbestand tekst in C#.
 4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie PNG.
 5. Verkrijg het resultaat van tekst conversie als PNG.

C# tekst om te zetten in PNG

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET-implementaties volgens de '.NET Standard 2.0' specificatie:

 • Microsoft .NET Framework, te beginnen met de vroegste 2.0-versie en eindigend met de nieuwste '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, beginnend bij de vroegste 2.0 en eindigend met de nieuwste '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Voor zover .NET-code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux te ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin.

We raden aan om geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET toepassingen te maken.

Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.

Andere ondersteunde tekst conversies

U kunt tekst converteren naar vele andere bestandsindelingen:

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Alle rechten voorbehouden.