Convertiți HTML în DOCX în Python

Python software de mare viteză pentru conversia HTML în DOCX

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, DOCX și multe alte formate de documente folosind Python.

Convertiți HTML în DOCX folosind Python

Nevoie pentru a converti HTML fișiere pentru a DOCX programatică? Cu Aspose.Words pentru Python via .NET puteți converti HTML în DOCX folosind doar câteva rânduri de Python cod.

API ul nostru Python via .NET DOCX din HTML cu calitate profesională. HTML la DOCX cea mai înaltă calitate chiar în browser. Un puternic API de conversie Python via .NET HTML în multe formate populare.

Salvați HTML ca DOCX în Python

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește HTML în DOCX în Python.

Urmați pași simpli pentru a transforma un HTML fișier în DOCX format. Citiți HTML de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l ca DOCX, specificând formatul de fișier necesar prin extensia DOCX Pentru ambele HTML lectură și DOCX scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. DOCX ieșire vor fi identice cu documentul original HTML.

Exemplu de cod în Python pentru a converti HTML în formatul DOCX
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.docx")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.docx")
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în DOCX

  1. Instalați 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți HTML fișierul Python.
  4. Apelați metoda 'save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia DOCX.
  5. Obțineți rezultatul conversiei HTML DOCX.

Python bibliotecă pentru a converti HTML în DOCX

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 și 3.9. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Toate drepturile rezervate.