Convertiți HTML în Markdown în Python

Python software de mare viteză pentru conversia HTML în Markdown

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, Markdown și multe alte formate de documente folosind Python.

Convertiți HTML în Markdown folosind Python

Trebuie să convertiți documentele Web în mod programatic? Cu Aspose.Words pentru Python via .NET puteți converti HTML în Markdown format și în direcția opusă folosind doar câteva rânduri de Python cod.

API ul nostru Python via .NET creează Markdown din HTML cu calitate profesională. Testați cea mai înaltă calitate conversie HTML în Markdown chiar în browser. Un puternic Python via .NET permite transformarea documentelor Web în multe formate populare.

Salvați HTML ca Markdown în Python

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește HTML în Markdown în Python.

Urmați pașii simpli pentru a transforma o pagină HTML în Markdown format. Citiți fișierul HTML de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l în Markdown format, specificând formatul de fișier necesar prin extensia Markdown Atât pentru citirea HTML, cât și pentru scrierea Markdown puteți utiliza nume de fișiere complet calificate. Conținutul și formatarea de ieșire Markdown vor fi identice cu documentul HTML original.

Exemplu de cod în Python pentru a converti HTML în formatul MD
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.md")
Rulați codul
  
Copiați codul Python în clipboard
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în Markdown

  1. Instalați 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți HTML fișierul Python.
  4. Apelați metoda 'save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia Markdown.
  5. Obțineți rezultatul conversiei HTML Markdown.

Python bibliotecă pentru a converti HTML în Markdown

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 și 3.9. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Toate drepturile rezervate.