Convertiți HTML în MD în Python

Python software de mare viteză pentru conversia HTML în MD

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, MD și multe alte formate de documente folosind Python.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți HTML în MD folosind Python

Trebuie să convertiți documentele Web în mod programatic? Cu Aspose.Words pentru Python via .NET puteți converti HTML în MD format și în direcția opusă folosind doar câteva rânduri de Python cod.

API ul nostru Python via .NET creează MD din HTML cu calitate profesională. Testați cea mai înaltă calitate conversie HTML în MD chiar în browser. Un puternic Python via .NET permite transformarea documentelor Web în multe formate populare.

Salvați HTML ca MD în Python

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește HTML în MD în Python.

Urmați pașii simpli pentru a transforma o pagină HTML în MD format. Citiți HTML fișierul de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l în MD format, specificând formatul de fișier necesar prin extensia MD Atât pentru citirea HTML, cât și pentru scrierea MD puteți utiliza nume de fișiere complet calificate. Conținutul și formatarea de ieșire MD vor fi identice cu HTML documentul original.

Exemplu de cod în Python pentru a converti HTML în MD formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
pip install aspose-words
Copie
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.get_shape_renderer().save("Output.md", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.md))
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în MD

  1. Instalați Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți HTML Python fișierul.
  4. Apelați metoda save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia MD.
  5. Obțineți rezultatul conversiei HTML MD.

Python bibliotecă pentru a converti HTML în MD

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python ≥3.5 și <3.12. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.