Convertiți HTML în Word în Python

Python software de mare viteză pentru conversia HTML în Word

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, Word și multe alte formate de documente folosind Python.

Convertiți HTML în Word folosind Python

Nevoie pentru a converti HTML fișiere pentru a Word programatică? Cu Aspose.Words pentru Python via .NET puteți converti HTML în Word folosind doar câteva rânduri de Python cod.

API ul nostru Python via .NET Word din HTML cu calitate profesională. HTML la Word cea mai înaltă calitate chiar în browser. Un puternic API de conversie Python via .NET HTML în multe formate populare.

Salvați HTML ca Word în Python

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește HTML în Word în Python.

Urmați pași simpli pentru a transforma un HTML fișier în Word format. Citiți HTML de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l ca Word, specificând formatul de fișier necesar prin extensia Word Pentru ambele HTML lectură și Word scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. Word ieșire vor fi identice cu documentul original HTML.

Exemplu de cod în Python pentru a converti HTML în formatul DOCX
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.docx")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.docx")
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în Word

  1. Instalați 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți HTML fișierul Python.
  4. Apelați metoda 'save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia Word.
  5. Obțineți rezultatul conversiei HTML Word.

Python bibliotecă pentru a converti HTML în Word

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 și 3.9. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Toate drepturile rezervate.