Convertiți PDF în EPUB în Python

Python software de mare viteză pentru conversia PDF în EPUB

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta PDF, EPUB și multe alte formate de documente folosind Python.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți PDF în EPUB în Python

Pentru dezvoltatorii Python care caută o soluție perfectă pentru a converti PDF în EPUB, Aspose.Words for Python via .NET oferă un API de conversie a fișierelor intuitiv și simplu. Soluția noastră permite dezvoltatorilor Python să convertească cu ușurință fișierele dintr-un format în altul, făcându-l un instrument indispensabil pentru automatizarea sarcinilor de conversie a fișierelor.

Indiferent dacă lucrați cu PDF, EPUB sau alte formate de fișiere, Aspose.Words for Python via .NET le acoperă pe toate și asigură rezultate de cea mai înaltă calitate. Testați cum funcționează codul Python cu fișierele dvs. PDF chiar acum.

Salvați PDF ca EPUB în Python

Următorul exemplu demonstrează cum să convertiți PDF în EPUB cu doar câteva linii de cod Python. Începeți prin a include spațiul de nume Aspose.Words în proiectul dvs. Python. Apoi, specificați calea către fișierul de intrare și creați un obiect Document pentru a încărca conținutul PDF. Apoi trebuie să specificați calea către fișierul de ieșire EPUB și să utilizați metoda save() pentru a salva rezultatul ca EPUB. API-ul de conversie va determina formatul fișierului de ieșire pe baza extensiei de fișier specificate.

Exemplu de cod în Python pentru a converti PDF în EPUB formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
pip install aspose-words
Copie
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.pdf")
doc.save("Output.epub")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.pdf") doc.save("Output.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.pdf) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.pdf") doc.save("Output.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.pdf") shape.get_shape_renderer().save("Output.epub", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.epub))
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă PDF în EPUB

  1. Instalați Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți PDF Python fișierul.
  4. Apelați metoda save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia EPUB.
  5. Obțineți rezultatul conversiei PDF EPUB.

Python bibliotecă pentru a converti PDF în EPUB

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python ≥3.5 și <3.12. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în documentația produsului.

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.