PDF konvertálása EPUB itt Python

Nagy sebességű szoftver Python könyvtár a (z) PDF EPUB

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére Pythonban. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás PDF, EPUB és sok más dokumentumformátum Python használatával.

Tekintse meg a kódrészletet

Konvertálja a PDF-et EPUB-re a Python alkalmazásban

A Python fejlesztők számára, akik zökkenőmentes megoldást keresnek a PDF EPUB-re konvertálására, Aspose.Words for Python via .NET intuitív és egyszerű fájlkonverziós API-t biztosít. Megoldásunk lehetővé teszi a Python fejlesztői számára, hogy könnyedén konvertálhassanak fájlokat egyik formátumból a másikba, így nélkülözhetetlen eszköze a fájlkonverziós feladatok automatizálásának.

Függetlenül attól, hogy PDF, EPUB vagy más fájlformátumokkal dolgozik, Aspose.Words for Python via .NET mindegyiket lefedi, és a legjobb minőségű eredményeket biztosítja. Tesztelje most, hogyan működik a Python kód a PDF-fájlokkal.

Mentse el a PDF-et EPUB-ként a Python alkalmazásban

A következő példa bemutatja, hogyan lehet PDF-et EPUB-re konvertálni néhány soros Python kóddal. Kezdje azzal, hogy belefoglalja az Aspose.Words névteret a Python projektbe. Ezután adja meg a bemeneti fájl elérési útját, és hozzon létre egy Document objektumot a PDF tartalom betöltéséhez. Ezután meg kell adnia a EPUB kimeneti fájl elérési útját, és a save() metódussal kell mentenie az eredményt EPUB-ként. A konvertáló API a megadott fájlkiterjesztés alapján határozza meg a kimeneti fájl formátumát.

Kódpélda a(z) Python nyelvben a(z) PDF EPUB formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
pip install aspose-words
Másolat
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.pdf")
doc.save("Output.epub")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.pdf") doc.save("Output.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.pdf) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.pdf") doc.save("Output.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.pdf") shape.get_shape_renderer().save("Output.epub", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.epub))
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

PDF konvertálása EPUB

  1. Telepítse az Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Python projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás PDF fájlt itt Python.
  4. Hívja meg a save() metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet EPUB kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) PDF konverzió EPUB.

Python könyvtár a(z) PDF konvertálásához EPUB

Python csomagjainkat PyPi- tárolókban tároljuk. Kérjük, kövesse az "Aspose.Words for Python via .NET" fejlesztői környezetébe történő telepítésére vonatkozó részletes utasításokat.

rendszerkövetelmények

Ez a csomag kompatibilis Python ≥3.5 és <3.12 verziókkal. Ha szoftvert fejleszt Linuxra, kérjük, tekintse meg gcc és libpython további követelményeit a Termékdokumentációban.

Egyéb támogatott PDF konverziók

A(z) PDF fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.