Convertiți PNG în Word în Python

Python software de mare viteză pentru conversia PNG în Word

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta PNG, Word și multe alte formate de documente folosind Python.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți PNG în Word folosind Python

Trebuie să convertiți imaginile PNG în Word în mod programatic? Cu Aspose.Words pentru Python via .NET, orice dezvoltator poate converti formatul de document PNG în Word cu doar câteva rânduri de cod Python.

API-ul modern de procesare a Python imaginilor creează un Word document din imagini PNG cu calitate profesională. Testați cea mai înaltă calitate conversie PNG în Word chiar în browser. Biblioteca puternică Python permite conversia imaginilor PNG în aproape toate Word formatele.

Salvați PNG ca Word document în Python

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește formatul de document PNG în Word în Python.

Urmați pașii simpli pentru a transforma o imagine PNG în format de Word document. Citiți fișierul dvs. PNG de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l în format de document, specificând formatul de fișier necesar prin extensia Word documentului. Atât pentru citirea PNG, cât și pentru scrierea Word documentelor, puteți utiliza nume de fișiere complet calificate.

Exemplu de cod în Python pentru a converti PNG în DOCX formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
pip install aspose-words
Copie
import aspose.words as aw

doc = aw.Document()
builder = aw.DocumentBuilder(doc)

builder.insert_image("Input.png")

doc.save("Output.docx")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.png") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.png) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.png") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.png") shape.get_shape_renderer().save("Output.docx", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.docx))
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă PNG în Word

  1. Instalați Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți PNG Python fișierul.
  4. Apelați metoda save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia Word.
  5. Obțineți rezultatul conversiei PNG Word.

Python bibliotecă pentru a converti PNG în Word

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python ≥3.5 și <3.12. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în documentația produsului.

Alte PNG conversii acceptate

Puteți converti PNG în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.