Pretvori PNG v Word v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo PNG v Word

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz PNG, Word in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Oglejte si delček kode

Pretvorite PNG v Word z Python

Ali morate programsko pretvoriti slike PNG v Word? Z Aspose.Words za Python via .NET lahko vsak razvijalec pretvori PNG v Word format dokumenta s samo nekaj vrsticami Python kode.

Sodoben Python API za obdelavo slik ustvari Word dokument iz slik PNG profesionalne kakovosti. Preizkusite najkakovostnejšo pretvorbo PNG v Word kar v brskalniku. Zmogljiva knjižnica Python omogoča pretvorbo slik PNG v skoraj vse Word formate.

Shranite PNG kot Word dokument v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti PNG v Word format dokumenta v Python.

Sledite preprostim korakom za pretvorbo slike PNG v Word format dokumenta. Preberite svojo datoteko PNG z lokalnega pogona, nato pa jo preprosto shranite v obliki dokumenta, pri čemer določite zahtevano obliko datoteke s pripono Word dokumenta. Za branje PNG in pisanje Word dokumentov lahko uporabite popolnoma kvalificirana imena datotek.

Primer kode v Python za pretvorbo PNG v obliko DOCX
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
pip install aspose-words
Kopirati
import aspose.words as aw

doc = aw.Document()
builder = aw.DocumentBuilder(doc)

builder.insert_image("Input.png")

doc.save("Output.docx")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.png") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.png) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.png") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.png") shape.get_shape_renderer().save("Output.docx", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.docx))
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti PNG v Word

  1. Namesti Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno PNG Python datoteko.
  4. Pokličite save() in posredujte ime izhodne datoteke s pripono Word.
  5. Pridobite rezultat konverzije PNG Word.

Python za pretvorbo PNG v Word

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python ≥3.5 in <3.12. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

Druge podprte PNG konverzije

PNG lahko pretvorite v številne druge oblike datotek:

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.