Μετατροπή DOC σε JPG σε C#

Μια βιβλιοθήκη λογισμικού υψηλής ταχύτητας .NET για τη μετατροπή του DOC σε JPG

Χρησιμοποιήστε το API μετατροπής εγγράφων μας για να αναπτύξετε λογισμικό υψηλού επιπέδου, ανεξάρτητο από πλατφόρμα για πλατφόρμες .NET και .NET Core. Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση λογισμικού για εισαγωγή και εξαγωγή DOC, JPG και πολλών άλλων μορφών εγγράφων χρησιμοποιώντας C#, F#, VB.NET.

Μετατρέψτε το DOC σε JPG χρησιμοποιώντας το C#

Θέλετε να μετατρέψετε ένα DOC σε ένα σύνολο εικόνων JPG μέσω προγραμματισμού; Με το Aspose.Words για .NET μπορείτε να μετατρέψετε το DOC σε μορφή JPG με λίγες μόνο γραμμές κώδικα C#.

Το C# API μας δημιουργεί εικόνες JPG από DOC με επαγγελματική ποιότητα. Δοκιμάστε την υψηλότερη ποιότητα DOC σε εικόνα απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ένα ισχυρό .NET επιτρέπει τη μετατροπή DOC σε πολλές δημοφιλείς μορφές.

Αποθηκεύστε το DOC ως JPG στο C#

Το ακόλουθο παράδειγμα δείχνει πώς να μετατρέψετε ένα DOC σε ένα σύνολο εικόνων JPG στο C#.

Ακολουθήστε τα εύκολα βήματα για να μετατρέψετε ένα DOC σε μορφή JPG. Διαβάστε το DOC από την τοπική μονάδα δίσκου και, στη συνέχεια, απλώς αποθηκεύστε το σε μορφή εικόνας JPG, προσδιορίζοντας την απαιτούμενη μορφή αρχείου με επέκταση JPG Και για την DOC και για τη γραφή JPG, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως πιστοποιημένα ονόματα αρχείων. Το περιεχόμενο και η μορφοποίηση JPG εξόδου θα είναι πανομοιότυπα με το αρχικό έγγραφο του DOC.

Παράδειγμα κώδικα σε C# για μετατροπή DOC σε μορφή JPG
Αρχείο εισαγωγής
Ανεβάστε ένα αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε
Εκτέλεση κώδικα
Μορφή εξόδου
Επιλέξτε τη μορφή προορισμού από τη λίστα
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.doc");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.doc"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.doc"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.doc"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.doc"); shape.ImageData.Save("Output.jpg");
Εκτέλεση κώδικα
Μοιραστείτε τον κωδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πώς να μετατρέψετε το DOC σε JPG

 1. Εγκαταστήστε το 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Προσθέστε μια αναφορά βιβλιοθήκης (εισαγωγή της βιβλιοθήκης) στο έργο σας C#.
 3. Ανοίξτε το DOC αρχείο C#.
 4. Καλέστε τη 'Save()', μεταβιβάζοντας ένα όνομα αρχείου εξόδου με επέκταση JPG.
 5. Λάβετε το αποτέλεσμα της μετατροπής DOC JPG.

C# για μετατροπή του DOC σε JPG

Υπάρχουν τρεις εναλλακτικές επιλογές για να εγκαταστήσετε το "Aspose.Words για .NET" στο σύστημά σας. Επιλέξτε αυτό που μοιάζει με τις ανάγκες σας και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα:

Απαιτήσεις συστήματος

Το προϊόν μας είναι πλήρως cross-platform και υποστηρίζει όλες τις σημαντικές εφαρμογές .NET σύμφωνα με '.NET Standard 2.0' :

 • Microsoft .NET Framework, ξεκινώντας από την παλαιότερη έκδοση 2.0 και τελειώνοντας με την πιο πρόσφατη '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, ξεκινώντας από το νωρίτερο 2.0 και τελειώνοντας με το τελευταίο '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Όσον αφορά τον .NET κώδικα δεν εξαρτάται από το υποκείμενο υλικό ή το λειτουργικό σύστημα, αλλά μόνο από μια εικονική μηχανή, είστε ελεύθεροι να αναπτύξετε οποιοδήποτε είδος λογισμικού για Windows, macOS, Android, iOS και Linux. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την αντίστοιχη έκδοση .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono ή Xamarin.

Συνιστούμε τη χρήση ολοκληρωμένων περιβάλλοντων ανάπτυξης Microsoft Visual Studio, Xamarin και MonoDevelop για τη δημιουργία εφαρμογών C#, F#, VB.NET

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Τεκμηρίωση Προϊόντος.

Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές DOC

Μπορείτε να μετατρέψετε το DOC σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

5%

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις προϊόντων Aspose

Λάβετε μηνιαία ενημερωτικά δελτία και προσφορές απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.