Converteer DOC naar JPG in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van DOC naar JPG

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van DOC, JPG en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Converteer DOC naar JPG met C#

Wilt u een DOC document programmatisch converteren naar een set JPG afbeeldingen? Met Aspose.Words voor .NET kunt u DOC converteren naar JPG indeling met slechts een paar regels C# code.

Onze C# API maakt JPG afbeeldingen van DOC documenten met professionele kwaliteit. DOC naar afbeelding van de hoogste kwaliteit, rechtstreeks in uw browser. Een krachtige .NET conversie API maakt het mogelijk om DOC bestanden te transformeren naar veel populaire formaten.

Bewaar DOC als JPG in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u een DOC document converteert naar een set JPG afbeeldingen in C#.

Volg de eenvoudige stappen om een DOC document om te zetten in JPG indeling. Lees uw DOC bestand van de lokale schijf en sla het vervolgens eenvoudig op in JPG beeldformaat, waarbij u het vereiste bestandsformaat specificeert per JPG extensie. Voor zowel het DOC als het schrijven van JPG kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De output JPG inhoud en opmaak zal identiek zijn aan het originele DOC document.

Codevoorbeeld in C# DOC naar JPG indeling te converteren
Invoer bestand
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Uitvoerformaat
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.doc");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.doc"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.doc"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.doc"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.doc"); shape.ImageData.Save("Output.jpg");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u DOC omzet in JPG

 1. Installeer 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
 3. Open het bronbestand DOC in C#.
 4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie JPG.
 5. Verkrijg het resultaat van DOC conversie als JPG.

C# DOC om te zetten in JPG

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET-implementaties volgens de '.NET Standard 2.0' specificatie:

 • Microsoft .NET Framework, te beginnen met de vroegste 2.0-versie en eindigend met de nieuwste '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, beginnend bij de vroegste 2.0 en eindigend met de nieuwste '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Voor zover .NET-code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux te ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin.

We raden aan om geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET toepassingen te maken.

Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Alle rechten voorbehouden.