Convertiți DOC în JPG în C#

.NET mare viteză pentru conversia DOC în JPG

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta DOC, JPG și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Convertiți DOC în JPG folosind C#

Trebuie să convertiți un DOC într-un set de JPG imagini în mod programatic? Cu Aspose.Words pentru .NET puteți converti DOC în JPG format cu doar câteva rânduri de C# cod.

API ul nostru .NET creează JPG imagini din DOC cu calitate profesională. Testați cea mai înaltă calitate DOC în imagine chiar în browser. Un puternic API de conversie .NET DOC în multe formate populare.

Salvați DOC ca JPG în C#

Următorul exemplu demonstrează cum să convertiți un DOC într-un set de JPG imagini în C#.

Urmați pașii simpli pentru a transforma un DOC în JPG format. Citiți DOC de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l în format de JPG imagine, specificând formatul de fișier necesar prin extensia JPG Atât pentru DOC cât și pentru scrierea JPG, puteți utiliza nume de fișiere complet calificate. Conținutul JPG și formatarea de ieșire vor fi identice cu documentul DOC.

Exemplu de cod în C# pentru a converti DOC în formatul JPG
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.doc");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.doc"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.doc"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.doc"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.doc"); shape.ImageData.Save("Output.jpg");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă DOC în JPG

 1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
 3. Deschideți DOC fișierul C#.
 4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia JPG.
 5. Obțineți rezultatul conversiei DOC JPG.

C# bibliotecă pentru a converti DOC în JPG

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0' :

 • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte DOC conversii acceptate

Puteți converti DOC în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Toate drepturile rezervate.