DOC konvertálása JPG itt C#

Nagy sebességű szoftver .NET könyvtár a (z) DOC JPG

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére .NET és .NET Core platformokhoz. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás DOC, JPG és sok más dokumentumformátum C#, F#, VB.NET.

Konvertálja a DOC t JPG be a C#

Programozottan kell konvertálnia egy DOC dokumentumot JPG képkészletté? Az Aspose.Words for .NET C# kóddal konvertálhatja a DOC t JPG formátumba.

A C# API professzionális minőségben készít JPG képeket DOC Tesztelje a legjobb minőségű DOC kép konverziót közvetlenül a böngészőjében. A hatékony .NET konverziós API lehetővé teszi a DOC fájlok számos népszerű formátumra történő átalakítását.

A DOC mentése JPG C#

A következő példa bemutatja, hogyan konvertálhat DOC dokumentumokat JPG képekké a C#.

Kövesse az egyszerű lépéseket egy DOC dokumentum JPG formátumra alakításához. Olvassa el a DOC fájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el JPG képformátumban, megadva a kívánt fájlformátumot JPG kiterjesztéssel. Mind DOC olvasáshoz, mind JPG íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti JPG tartalom és formázás megegyezik az eredeti DOC dokumentuméval.

Kódpélda a(z) C# nyelvben a(z) DOC JPG formátumra való konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.doc");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.doc"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.doc"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.doc"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.doc"); shape.ImageData.Save("Output.jpg");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

DOC konvertálása JPG

 1. Telepítse az 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) C# projekthez.
 3. Nyissa meg a forrás DOC fájlt itt C#.
 4. Hívja meg a 'Save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet JPG kiterjesztéssel.
 5. Szerezze meg a(z) DOC konverzió JPG.

C# könyvtár a(z) DOC konvertálásához JPG

Három alternatív lehetőség van az "Aspose.Words for .NET" telepítésére a rendszerre. Kérjük, válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, és kövesse a lépésről lépésre található utasításokat:

rendszerkövetelmények

Termékünk teljes mértékben platformközi, és támogatja a '.NET Standard 2.0' specifikációt követő összes főbb .NET implementációt:

 • Microsoft .NET -keretrendszer, a legkorábbi 2.0 -s verziótól a legújabb '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, a legkorábbi 2.0 -tól kezdve a legújabb '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

A .NET kód nem függ a mögöttes hardvertől vagy operációs rendszertől, hanem csak egy virtuális géptől, szabadon fejleszthet bármilyen szoftvert Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Csak győződjön meg arról, hogy telepítette a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin megfelelő verzióját.

C#, F#, VB.NET alkalmazások létrehozásához javasoljuk a Microsoft Visual Studio, a Xamarin és a MonoDevelop integrált fejlesztői környezetek használatát.

További részletekért tekintse meg a termékdokumentációt.

Egyéb támogatott DOC konverziók

A(z) DOC fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Minden jog fenntartva.