Tukar HTML kepada JPG dalam Java

Java perisian berkelajuan tinggi untuk menukar HTML kepada JPG

Gunakan API penukaran dokumen kami untuk mencipta perisian mudah alih, teguh dan selamat di Java. Ini ialah penyelesaian perisian profesional yang lengkap untuk mengimport dan mengeksport HTML, JPG dan banyak lagi format dokumen lain menggunakan Java.

Tukar HTML kepada JPG dalam Java

Perlu menukar HTML kepada JPG pemprograman? Dengan Aspose.Words for Java mana-mana pembangun boleh mengubah HTML dengan mudah menjadi JPG dengan hanya beberapa baris Java kod.

Pemprosesan dokumen moden Java API mencipta JPG daripada HTML dengan kelajuan tinggi. Uji kualiti HTML kepada JPG terus dalam penyemak imbas. Java berkuasa membenarkan penukaran HTML kepada banyak format imej yang popular.

Simpan HTML sebagai JPG dalam Java

Contoh berikut menunjukkan bagaimana untuk menukar HTML kepada JPG gambar dalam Java.

Ikuti langkah-langkah mudah untuk menutup HTML fail ke JPG format grafik. Baca HTML daripada pemacu setempat, kemudian simpan sahaja sebagai JPG, nyatakan format imej yang diperlukan oleh sambungan JPG Untuk kedua-dua HTML membaca dan JPG menulis anda boleh menggunakan nama fail yang berkelayakan sepenuhnya. Output JPG akan sama dengan fail HTML.

Contoh kod dalam Java untuk menukar format HTML kepada JPG
Fail input
Muat naik fail yang ingin anda tukar
Jalankan kod
Format keluaran
Pilih format sasaran daripada senarai
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++)
{
    Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1);
    extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1));
}
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.jpg");
Jalankan kod
Kongsi kod di media sosial:

Bagaimana untuk menukar HTML kepada JPG

  1. Pasang 'Aspose.Words for Java'.
  2. Tambahkan rujukan perpustakaan (import pustaka) ke projek Java.
  3. Buka fail HTML Java.
  4. Panggil kaedah 'save()', menghantar nama fail output dengan sambungan JPG.
  5. Dapatkan hasil daripada HTML penukaran sebagai JPG.

Java untuk menukar HTML kepada JPG

Kami menjadi tuan rumah pakej Java kami dalam repositori Maven. 'Aspose.Words untuk Java' JAR biasa yang mengandungi kod-bait. Sila ikut arahan langkah demi langkah tentang cara memasangnya ke persekitaran pembangun Java anda.

Keperluan Sistem

Java SE 7 Java lebih baru disokong. Kami juga menyediakan paket terpisah untuk Java SE 6 sekiranya anda wajib menggunakan JRE sudah usang ini.

Java kami adalah pelbagai platform dan berjalan di semua sistem operasi dengan JVM, termasuk Microsoft Windows, Linux, macOS, Android dan iOS.

Untuk maklumat mengenai pergantungan pakej pilihan, seperti JogAmp JOGL, Harfbuzz fon Java Advanced Imaging JAI, sila rujuk Dokumentasi Produk.

5%

Langgan Kemas Kini Produk Aspose

Dapatkan surat berita bulanan dan tawaran yang dihantar terus ke peti mel anda.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Hak cipta terpelihara.