Pretvori HTML v JPG v Java

Java za hitro programsko opremo za pretvorbo HTML v JPG

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za ustvarjanje prenosne, robustne in varne programske opreme v Javi. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz HTML, JPG in mnogih drugih formatov dokumentov z uporabo Java.

Pretvori HTML v JPG v Java

Ali morate programsko pretvoriti HTML v JPG? Z Aspose.Words for Java vsak razvijalec enostavno pretvori HTML v JPG slikovni format z le nekaj vrsticami Java kode.

Sodobna obdelava dokumentov Java API z visoko hitrostjo JPG iz HTML Preizkusite kakovost HTML v JPG neposredno v brskalniku. Zmogljiva Java omogoča pretvorbo HTML v številne priljubljene slikovne formate.

Shrani HTML kot JPG v Java

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti HTML v JPG slike v Java.

Sledite preprostim korakom, da se obrnejo na HTML datoteke v JPG grafični obliki. Z lokalnega pogona preberite HTML in ga preprosto shranite kot JPG, pri čemer določite zahtevano obliko slike z razširitvijo JPG Za oba HTML branje in JPG pisanje lahko uporabljate popolnoma usposobljene imena datotek. Izhodna JPG bo enaka izvirni datoteki HTML.

Primer kode v Java za pretvorbo HTML v obliko JPG
Vhodna datoteka
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
Izhodni format
S seznama izberite ciljno obliko
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++)
{
    Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1);
    extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1));
}
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.jpg");
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti HTML v JPG

  1. Namesti 'Aspose.Words for Java'.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Java projektu.
  3. Odprite izvorno HTML datoteko Java.
  4. Pokličite 'save()' in posredujte ime izhodne datoteke s pripono JPG.
  5. Pridobite rezultat konverzije HTML JPG.

Java za pretvorbo HTML v JPG

Naše pakete Java gostimo v repozitorijih Maven. 'Aspose.Words za Java' je običajna JAR ki vsebuje bajtno kodo. Sledite navodilom po korakih, kako ga namestiti v okolje za razvijalce Java.

Sistemske zahteve

Podprte so Java SE 7 in novejše Java Ponujamo tudi ločen paket za Java SE 6 če morate uporabiti to zastarelo JRE.

Naš Java je med platformami in deluje v vseh operacijskih sistemih z JVM, vključno z Microsoft Windows, Linux, macOS, Android in iOS.

Za informacije o izbirnih odvisnostih paketov, kot so JogAmp JOGL, Harfbuzz pisav Java Advanced Imaging JAI, glejte dokumentacijo izdelka.

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Vse pravice pridržane.