Ngonversi HTML dadi JPG ing Java

Pustaka piranti lunak Java kacepetan dhuwur kanggo ngowahi HTML dadi JPG

Gunakake API konversi dokumen kanggo nggawe piranti lunak portabel, mantep lan aman ing Jawa. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, JPG, lan akeh format dokumen liyane nggunakake Java.

Ngonversi HTML dadi JPG ing Java

Kudu ngowahi HTML dadi JPG gambar kanthi program? Kanthi Aspose.Words for Java pangembang bisa gampang ngowahi HTML menyang JPG format gambar mung sawetara baris Java kode.

Modern document-processing Java API nggawe JPG saka HTML kanthi kacepetan dhuwur. Nguji kualitas HTML menyang JPG langsung ing browser. Java kuat ngidini ngowahi HTML akeh format gambar populer.

Simpen HTML minangka JPG ing Java

Conto ing ngisor iki nduduhake carane ngowahi HTML dadi gambar JPG ing Java.

Tindakake langkah sing gampang kanggo nguripake HTML file menyang JPG format grafis. Waca HTML saka drive lokal, banjur simpen minangka JPG, nemtokake format gambar sing dibutuhake dening extension JPG Kanggo loro HTML maca lan JPG nulis sampeyan bisa nggunakake jeneng berkas kanthi qualified. Konten grafis output JPG bakal padha karo file HTML.

Conto kode ing Java kanggo ngowahi format HTML dadi JPG
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++)
{
    Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1);
    extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1));
}
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.jpg");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi JPG

  1. Pasang 'Aspose.Words for Java'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Java.
  3. Bukak HTML berkas Java.
  4. Nelpon metode 'save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi JPG.
  5. Entuk asil konversi HTML JPG.

Java kanggo ngowahi HTML dadi JPG

Kita dadi tuan rumah paket Java ing repositori Maven. 'Aspose.Words kanggo Java' JAR umum sing ngemot kode byte. Tututi pandhuan langkah demi langkah babagan carane nginstal ing lingkungan pangembang Java.

Syarat Sistem

Java SE 7 Java sing luwih anyar didhukung. Kita uga nyedhiyakake paket kapisah kanggo Java SE 6 yen sampeyan wajib nggunakake JRE ketinggalan jaman iki.

Java kita lintas platform lan mbukak kabeh sistem operasi kanthi JVM, kalebu Microsoft Windows, Linux, macOS, Android lan iOS.

Kanggo informasi babagan katergantungan paket opsional, kayata JogAmp JOGL, Harfbuzz font Java Advanced Imaging JAI, waca Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.