Convertiți HTML în PNG în C#

.NET mare viteză pentru conversia HTML în PNG

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, PNG și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți HTML în PNG în C#

Trebuie să convertiți HTML în PNG programatic? Cu Aspose.Words for .NET orice dezvoltator poate transforma cu ușurință HTML în PNG cu doar câteva rânduri de C# cod.

API ul modern de procesare a documentelor C# PNG din HTML cu viteză mare. Testați calitatea HTML în PNG direct într-un browser. Biblioteca puternică C# permite conversia HTML în multe formate de imagine populare.

Salvați HTML ca PNG în C#

Următorul exemplu demonstrează cum de a converti HTML la un PNG imagine în C#.

Urmați pași simpli pentru a transforma un HTML fișier în PNG format grafic. Citiți HTML de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l ca PNG, specificând formatul de imagine necesar prin extensia PNG Pentru ambele HTML lectură și PNG scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. PNG ieșire va fi identic cu HTML fișierul.

Exemplu de cod în C# pentru a converti HTML în PNG formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.png");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.png"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.png"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.png"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.png");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în PNG

 1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
 3. Deschideți HTML C# fișierul.
 4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia PNG.
 5. Obțineți rezultatul conversiei HTML PNG.

C# bibliotecă pentru a converti HTML în PNG

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0':

 • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.