Convertiți HTML în SVG în C#

.NET mare viteză pentru conversia HTML în SVG

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, SVG și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți HTML în SVG în C#

Trebuie să convertiți HTML în SVG programatic? Cu Aspose.Words for .NET orice dezvoltator poate transforma cu ușurință HTML în SVG cu doar câteva rânduri de C# cod.

API ul modern de procesare a documentelor C# SVG din HTML cu viteză mare. Testați calitatea HTML în SVG direct într-un browser. Biblioteca puternică C# permite conversia HTML în multe formate de imagine populare.

Salvați HTML ca SVG în C#

Următorul exemplu demonstrează cum de a converti HTML la un SVG imagine în C#.

Urmați pași simpli pentru a transforma un HTML fișier în SVG format grafic. Citiți HTML de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l ca SVG, specificând formatul de imagine necesar prin extensia SVG Pentru ambele HTML lectură și SVG scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. SVG ieșire va fi identic cu HTML fișierul.

Exemplu de cod în C# pentru a converti HTML în SVG formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.svg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.svg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.svg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.svg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.svg");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în SVG

 1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
 3. Deschideți HTML C# fișierul.
 4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia SVG.
 5. Obțineți rezultatul conversiei HTML SVG.

C# bibliotecă pentru a converti HTML în SVG

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0':

 • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.