Convertiți HTML în MD în C#

.NET mare viteză pentru conversia HTML în MD

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, MD și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți HTML în MD folosind C#

Trebuie să convertiți documentele Web în mod programatic? Cu Aspose.Words pentru .NET puteți converti HTML în MD format și în direcția opusă folosind doar câteva rânduri de C# cod.

API ul nostru .NET creează MD din HTML cu calitate profesională. Testați cea mai înaltă calitate conversie HTML în MD chiar în browser. Un puternic .NET permite transformarea documentelor Web în multe formate populare.

Salvați HTML ca MD în C#

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește HTML în MD în C#.

Urmați pașii simpli pentru a transforma o pagină HTML în MD format. Citiți HTML fișierul de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l în MD format, specificând formatul de fișier necesar prin extensia MD Atât pentru citirea HTML, cât și pentru scrierea MD puteți utiliza nume de fișiere complet calificate. Conținutul și formatarea de ieșire MD vor fi identice cu HTML documentul original.

Exemplu de cod în C# pentru a converti HTML în MD formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.md");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.md"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.md");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în MD

  1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
  3. Deschideți HTML C# fișierul.
  4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia MD.
  5. Obțineți rezultatul conversiei HTML MD.

C# bibliotecă pentru a converti HTML în MD

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0':

  • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.