Convertiți HTML în imagine în C#

.NET mare viteză pentru conversia HTML în imagine

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, imagine și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Convertiți HTML într-o imagine în C#

Trebuie să convertiți HTML într-o imagine în mod programatic? Cu Aspose.Words for .NET orice dezvoltator poate transforma cu ușurință HTML în format grafic cu doar câteva rânduri de C# cod.

API ul modern de procesare a documentelor C# HTML cu viteză mare. Testați calitatea HTML în imagine direct într-un browser. Biblioteca puternică C# permite conversia HTML în aproape toate formatele grafice comune.

Salvați HTML ca imagine în C#

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește HTML într-o imagine în C#.

Urmați pașii simpli pentru a transforma un HTML în format grafic. Citiți HTML de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l ca imagine, specificând formatul grafic necesar printr-o extensie de imagine. Atât pentru HTML cât și pentru scrierea imaginilor, puteți utiliza nume de fișiere complet calificate. Conținutul rezultat va fi identic cu fișierul HTML.

Exemplu de cod în C# pentru a converti HTML în formatul JPG
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.jpg");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în imagine

 1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
 3. Deschideți HTML fișierul C#.
 4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia imagine.
 5. Obțineți rezultatul conversiei HTML imagine.

C# bibliotecă pentru a converti HTML în imagine

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0' :

 • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Toate drepturile rezervate.