Convertiți HTML în Markdown în C#

.NET mare viteză pentru conversia HTML în Markdown

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, Markdown și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți HTML în Markdown folosind C#

Trebuie să convertiți documentele Web în mod programatic? Cu Aspose.Words pentru .NET puteți converti HTML în Markdown format și în direcția opusă folosind doar câteva rânduri de C# cod.

API ul nostru .NET creează Markdown din HTML cu calitate profesională. Testați cea mai înaltă calitate conversie HTML în Markdown chiar în browser. Un puternic .NET permite transformarea documentelor Web în multe formate populare.

Salvați HTML ca Markdown în C#

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește HTML în Markdown în C#.

Urmați pașii simpli pentru a transforma o pagină HTML în Markdown format. Citiți HTML fișierul de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l în Markdown format, specificând formatul de fișier necesar prin extensia Markdown Atât pentru citirea HTML, cât și pentru scrierea Markdown puteți utiliza nume de fișiere complet calificate. Conținutul și formatarea de ieșire Markdown vor fi identice cu HTML documentul original.

Exemplu de cod în C# pentru a converti HTML în MD formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.md");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.md"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.md", new ImageSaveOptions(SaveFormat.md));
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în Markdown

 1. Instalați Aspose.Words for .NET.
 2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
 3. Deschideți HTML C# fișierul.
 4. Apelați metoda Save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia Markdown.
 5. Obțineți rezultatul conversiei HTML Markdown.

C# bibliotecă pentru a converti HTML în Markdown

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este complet multiplatform și acceptă toate implementările majore .NET:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

În ceea ce privește codul .NET nu depinde de hardware-ul sau sistemul de operare de bază, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice fel de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare de .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați mediile de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET.

Pentru mai multe detalii, consultați documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.