Konverter DOCX til EPUB i C#

Et højhastighedssoftware .NET bibliotek til konvertering af DOCX til EPUB

Brug vores dokumentkonverterings API til at udvikle platformsuafhængig software på højt niveau til .NET og .NET Core platforme. Dette er en komplet professionel softwareløsning til at importere og eksportere DOCX, EPUB og mange andre dokumentformater ved hjælp af C#, F#, VB.NET.

Se kodestykket

Konverter DOCX til EPUB i C#

For C#-udviklere, der søger en problemfri løsning til at konvertere DOCX til EPUB, giver Aspose.Words for .NET en intuitiv og ligetil filkonverterings-API. Vores løsning giver C#-udviklere mulighed for nemt at konvertere filer fra et format til et andet, hvilket gør det til et uundværligt værktøj til at automatisere filkonverteringsopgaver.

Uanset om du arbejder med DOCX, EPUB eller andre filformater, dækker Aspose.Words for .NET dem alle og sikrer resultater af højeste kvalitet. Test, hvordan C#-koden fungerer med dine DOCX-filer lige nu.

Gem DOCX som EPUB i C#

Følgende eksempel viser, hvordan du konverterer DOCX til EPUB med blot et par linjer C#-kode. Start med at inkludere Aspose.Words navnerummet i dit C#-projekt. Angiv derefter stien til inputfilen og opret et Document for at indlæse DOCX-indholdet. Du skal derefter angive stien til EPUB-outputfilen og bruge metoden Save() til at gemme resultatet som EPUB. Konverterings-API'en bestemmer outputfilformatet baseret på den angivne filtypenavn.

Kodeeksempel i C# at konvertere DOCX til EPUB format
Upload en fil, du vil konvertere
Kør kode
Vælg målformatet fra listen
dotnet add package Aspose.Words
Kopi
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.docx");
doc.Save("Output.epub");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); doc.Save("Output.epub"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.epub"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.docx"); doc.Save("Output.epub"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.docx"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.epub", new ImageSaveOptions(SaveFormat.epub));
Kør kode
Del koden på sociale medier:

Sådan konverteres DOCX til EPUB

 1. Installer Aspose.Words for .NET.
 2. Tilføj en biblioteksreference (importér biblioteket) til dit C# projekt.
 3. Åbn kilde DOCX filen i C#.
 4. Kald Save() metoden ved at videregive et outputfilnavn med EPUB filtypenavnet.
 5. Få resultatet af DOCX konvertering som EPUB.

C# bibliotek for at konvertere DOCX til EPUB

Der er tre alternative muligheder for at installere "Aspose.Words til .NET" på dit system. Vælg venligst en, der ligner dine behov, og følg trin-for-trin instruktionerne:

Systemkrav

Vores produkt er fuldt ud på tværs af platforme og understøtter alle større .NET-implementeringer:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

For så vidt .NET-kode ikke afhænger af den underliggende hardware eller operativsystem, men kun af en virtuel maskine, er du fri til at udvikle enhver form for software til Windows, macOS, Android, iOS og Linux. Bare sørg for, at du har installeret den tilsvarende version af .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono eller Xamarin.

Vi anbefaler at bruge Microsoft Visual Studio, Xamarin og MonoDevelop integrerede udviklingsmiljøer til at skabe C#, F#, VB.NET applikationer.

Se produktdokumentation for flere detaljer.

Andre understøttede DOCX konverteringer

Du kan konvertere DOCX til mange andre filformater:

5%

Abonner på Aspose produktopdateringer

Få månedlige nyhedsbreve og tilbud leveret direkte til din postkasse.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rettigheder forbeholdes.