Converteer DOCX naar EPUB in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van DOCX naar EPUB

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van DOCX, EPUB en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Codefragment bekijken

Converteer DOCX naar EPUB in C#

Voor C#-ontwikkelaars die op zoek zijn naar een naadloze oplossing om DOCX naar EPUB te converteren, biedt Aspose.Words for .NET een intuïtieve en eenvoudige API voor bestandsconversie. Met onze oplossing kunnen C#-ontwikkelaars eenvoudig bestanden van het ene formaat naar het andere converteren, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor het automatiseren van bestandsconversietaken.

Of u nu met DOCX, EPUB of andere bestandsformaten werkt, Aspose.Words for .NET dekt ze allemaal en garandeert resultaten van de hoogste kwaliteit. Test nu hoe de C#-code werkt met uw DOCX-bestanden.

Sla DOCX op als EPUB in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u DOCX naar EPUB converteert met slechts een paar regels C#-code. Begin met het opnemen van de naamruimte Aspose.Words in uw C#-project. Geef vervolgens het pad naar het invoerbestand op en maak een Document object om de DOCX-inhoud te laden. Vervolgens moet u het pad naar het EPUB-uitvoerbestand opgeven en de methode Save() gebruiken om het resultaat op te slaan als EPUB. De conversie-API bepaalt het uitvoerbestandsformaat op basis van de opgegeven bestandsextensie.

Codevoorbeeld in C# DOCX naar EPUB indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
dotnet add package Aspose.Words
Kopiëren
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.docx");
doc.Save("Output.epub");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); doc.Save("Output.epub"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.epub"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.docx"); doc.Save("Output.epub"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.docx"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.epub", new ImageSaveOptions(SaveFormat.epub));
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u DOCX omzet in EPUB

 1. Installeer Aspose.Words for .NET.
 2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
 3. Open het bronbestand DOCX in C#.
 4. Roep de Save() methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie EPUB.
 5. Verkrijg het resultaat van DOCX conversie als EPUB.

C# DOCX om te zetten in EPUB

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET-implementaties:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

Voor zover .NET-code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software te ontwikkelen voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux. Zorg ervoor dat u de overeenkomstige versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin hebt geïnstalleerd.

We raden u aan de geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET applicaties te maken.

Voor meer details verwijzen wij u naar de productdocumentatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.