Convertiți DOCX în EPUB în C#

.NET mare viteză pentru conversia DOCX în EPUB

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta DOCX, EPUB și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți DOCX în EPUB în C#

Pentru dezvoltatorii C# care caută o soluție perfectă pentru a converti DOCX în EPUB, Aspose.Words for .NET oferă un API de conversie a fișierelor intuitiv și simplu. Soluția noastră permite dezvoltatorilor C# să convertească cu ușurință fișierele dintr-un format în altul, făcându-l un instrument indispensabil pentru automatizarea sarcinilor de conversie a fișierelor.

Indiferent dacă lucrați cu DOCX, EPUB sau alte formate de fișiere, Aspose.Words for .NET le acoperă pe toate și asigură rezultate de cea mai înaltă calitate. Testați cum funcționează codul C# cu fișierele dvs. DOCX chiar acum.

Salvați DOCX ca EPUB în C#

Următorul exemplu demonstrează cum să convertiți DOCX în EPUB cu doar câteva linii de cod C#. Începeți prin a include spațiul de nume Aspose.Words în proiectul dvs. C#. Apoi, specificați calea către fișierul de intrare și creați un obiect Document pentru a încărca conținutul DOCX. Apoi trebuie să specificați calea către fișierul de ieșire EPUB și să utilizați metoda Save() pentru a salva rezultatul ca EPUB. API-ul de conversie va determina formatul fișierului de ieșire pe baza extensiei de fișier specificate.

Exemplu de cod în C# pentru a converti DOCX în EPUB formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
dotnet add package Aspose.Words
Copie
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.docx");
doc.Save("Output.epub");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); doc.Save("Output.epub"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.epub"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.docx"); doc.Save("Output.epub"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.docx"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.epub", new ImageSaveOptions(SaveFormat.epub));
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă DOCX în EPUB

 1. Instalați Aspose.Words for .NET.
 2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
 3. Deschideți DOCX C# fișierul.
 4. Apelați metoda Save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia EPUB.
 5. Obțineți rezultatul conversiei DOCX EPUB.

C# bibliotecă pentru a converti DOCX în EPUB

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este complet multiplatform și acceptă toate implementările majore .NET:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

În ceea ce privește codul .NET nu depinde de hardware-ul sau sistemul de operare de bază, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice fel de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare de .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați mediile de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET.

Pentru mai multe detalii, consultați documentația produsului.

Alte DOCX conversii acceptate

Puteți converti DOCX în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.