Μετατροπή HTML σε DOC σε Python

Python λογισμικού υψηλής ταχύτητας για τη μετατροπή του HTML σε DOC

Χρησιμοποιήστε το API μετατροπής εγγράφων μας για να αναπτύξετε λογισμικό υψηλού επιπέδου, ανεξάρτητο από πλατφόρμα στην Python. Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση λογισμικού για την εισαγωγή και εξαγωγή των HTML, DOC και πολλών άλλων μορφών εγγράφων χρησιμοποιώντας Python.

Μετατρέψτε το HTML σε DOC χρησιμοποιώντας το Python

Θέλετε να μετατρέψετε HTML αρχεία σε DOC προγραμματισμού; Με το Aspose.Words για Python via .NET μπορείτε να μετατρέψετε το HTML σε DOC χρησιμοποιώντας μερικές μόνο γραμμές κώδικα Python.

Το Python API μας δημιουργεί το DOC από το HTML με επαγγελματική ποιότητα. Δοκιμάστε την υψηλότερη ποιότητα HTML σε DOC απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ένα ισχυρό Python API μετατροπής επιτρέπει τη μετατροπή HTML αρχεία σε πολλά δημοφιλή φορμά.

Αποθηκεύστε το HTML ως DOC στο Python

Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει πώς να μετατρέψετε το HTML σε DOC στο Python.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα για να μετατρέψει ένα HTML αρχείο σε DOC μορφή. Διαβάστε το HTML από την τοπική μονάδα δίσκου και, στη συνέχεια, απλώς αποθηκεύστε το ως DOC, προσδιορίζοντας την απαιτούμενη μορφή αρχείου με την επέκταση DOC Για τα δύο HTML ανάγνωση και DOC γράφοντας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως προσδιορισμένο ονόματα αρχείων. Το DOC θα είναι πανομοιότυπα με το αρχικό έγγραφο HTML.

Παράδειγμα κώδικα σε Python για μετατροπή HTML σε μορφή DOC
Αρχείο εισαγωγής
Ανεβάστε ένα αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε
Εκτέλεση κώδικα
Μορφή εξόδου
Επιλέξτε τη μορφή προορισμού από τη λίστα
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.doc")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.doc")
Εκτέλεση κώδικα
Μοιραστείτε τον κωδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πώς να μετατρέψετε το HTML σε DOC

  1. Εγκαταστήστε το 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Προσθέστε μια αναφορά βιβλιοθήκης (εισαγωγή της βιβλιοθήκης) στο έργο σας Python.
  3. Ανοίξτε το HTML αρχείο Python.
  4. Καλέστε τη 'save()', μεταβιβάζοντας ένα όνομα αρχείου εξόδου με επέκταση DOC.
  5. Λάβετε το αποτέλεσμα της μετατροπής HTML DOC.

Python για μετατροπή του HTML σε DOC

Φιλοξενούμε τα πακέτα Python μας στα αποθετήρια PyPi. Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του "Aspose.Words for Python via .NET" στο περιβάλλον προγραμματιστή σας.

Απαιτήσεις συστήματος

Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 και 3.9. Εάν αναπτύσσετε λογισμικό για Linux, ρίξτε μια ματιά στις πρόσθετες απαιτήσεις για το gcc και το libpython στην τεκμηρίωση προϊόντος.

Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές HTML

Μπορείτε να μετατρέψετε το HTML σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

5%

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις προϊόντων Aspose

Λάβετε μηνιαία ενημερωτικά δελτία και προσφορές απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.