Μετατροπή HTML σε MD σε Python

Python λογισμικού υψηλής ταχύτητας για τη μετατροπή του HTML σε MD

Χρησιμοποιήστε το API μετατροπής εγγράφων μας για να αναπτύξετε λογισμικό υψηλού επιπέδου, ανεξάρτητο από πλατφόρμα στην Python. Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση λογισμικού για την εισαγωγή και εξαγωγή των HTML, MD και πολλών άλλων μορφών εγγράφων χρησιμοποιώντας Python.

Προβολή αποσπάσματος κώδικα

Μετατρέψτε το HTML σε MD χρησιμοποιώντας το Python

Θέλετε να μετατρέψετε έγγραφα Web μέσω προγραμματισμού; Με το Aspose.Words για Python via .NET οποιοσδήποτε προγραμματιστής μπορεί να μετατρέψει το HTML σε MD μορφή και προς την αντίθετη κατεύθυνση με λίγες μόνο γραμμές κώδικα Python.

Η σύγχρονη επεξεργασία Python εγγράφων API δημιουργεί MD από HTML με επαγγελματική ποιότητα. Δοκιμάστε την υψηλότερη ποιότητα μετατροπής HTML σε MD απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Η ισχυρή βιβλιοθήκη Python επιτρέπει τη μετατροπή εγγράφων Ιστού σε πολλές δημοφιλείς μορφές.

Αποθηκεύστε το HTML ως MD στο Python

Το ακόλουθο παράδειγμα δείχνει πώς να μετατρέψετε το HTML σε MD στο Python.

Ακολουθήστε τα εύκολα βήματα για να μετατρέψετε μια σελίδα HTML σε MD μορφή. Διαβάστε το αρχείο HTML από την τοπική μονάδα δίσκου και, στη συνέχεια, απλώς αποθηκεύστε το σε MD μορφή, προσδιορίζοντας την απαιτούμενη μορφή αρχείου κατά επέκταση MD. Τόσο για ανάγνωση HTML όσο και για MD εγγραφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως πιστοποιημένα ονόματα αρχείων. Το περιεχόμενο και η MD μορφοποίηση εξόδου θα είναι πανομοιότυπα με το αρχικό έγγραφο HTML.

Παράδειγμα κώδικα σε Python για μετατροπή HTML σε MD μορφή
Ανεβάστε ένα αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε
Εκτέλεση κώδικα
Επιλέξτε τη μορφή προορισμού από τη λίστα
pip install aspose-words
αντίγραφο
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.get_shape_renderer().save("Output.md", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.md))
Εκτέλεση κώδικα
Μοιραστείτε τον κωδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πώς να μετατρέψετε το HTML σε MD

  1. Εγκαταστήστε το Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Προσθέστε μια αναφορά βιβλιοθήκης (εισαγωγή της βιβλιοθήκης) στο έργο σας Python.
  3. Ανοίξτε το HTML Python αρχείο.
  4. Καλέστε τη save(), μεταβιβάζοντας ένα όνομα αρχείου εξόδου με επέκταση MD.
  5. Λάβετε το αποτέλεσμα της μετατροπής HTML MD.

Python για μετατροπή του HTML σε MD

Φιλοξενούμε τα πακέτα Python μας στα αποθετήρια PyPi. Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του "Aspose.Words for Python via .NET" στο περιβάλλον προγραμματιστή σας.

Απαιτήσεις συστήματος

Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με Python ≥3.5 και <3.12. Εάν αναπτύσσετε λογισμικό για Linux, ρίξτε μια ματιά στις πρόσθετες απαιτήσεις για gcc και libpython στην Τεκμηρίωση προϊόντος.

Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές HTML

Μπορείτε να μετατρέψετε το HTML σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

5%

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις προϊόντων Aspose

Λάβετε μηνιαία ενημερωτικά δελτία και προσφορές απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.