HTML konvertálása DOC itt Python

Nagy sebességű szoftver Python könyvtár a (z) HTML DOC

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére Pythonban. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, DOC és sok más dokumentumformátum Python használatával.

Átalakítás HTML a DOC segítségével Python

Kell konvertálni HTML fájlokat DOC programozottan? Az Aspose.Words for Python via .NET segítségével a HTML et DOC formátumba konvertálhatja néhány sornyi Python kód használatával.

A Python API professzionális minőségben létrehozza a DOC a HTML Tesztelje a legjobb minőségű HTML DOC konverziót közvetlenül a böngészőjében. A hatékony Python via .NET konverziós API lehetővé teszi a HTML fájlok számos népszerű formátumra történő átalakítását.

Mentés HTML mint DOC a Python

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a HTML et DOC Python.

Kövesse az egyszerű lépéseket a HTML fájl DOC formátummá alakításához. Olvassa el a HTML fájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el DOC, megadva a szükséges fájlformátumot a DOC kiterjesztéssel. Mind a HTML olvasáshoz, mind a DOC íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti DOC tartalom és formázás megegyezik az eredeti HTML dokumentuméval.

Kódpélda a(z) Python nyelvben a(z) HTML DOC formátumra való konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.doc")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.doc")
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása DOC

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Python projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt Python.
  4. Hívja meg a 'save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet DOC kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió DOC.

Python könyvtár a(z) HTML konvertálásához DOC

Python csomagjainkat PyPi- tárolókban tároljuk. Kérjük, kövesse az "Aspose.Words for Python via .NET" fejlesztői környezetébe történő telepítésére vonatkozó részletes utasításokat.

rendszerkövetelmények

Ez a csomag kompatibilis a Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 és 3.9. Ha fejleszteni, Linux, kérjük, vessen egy pillantást további követelményeket gcc és libpython a Felhasználói dokumentáció.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Minden jog fenntartva.