Pretvori HTML v DOC v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo HTML v DOC

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz HTML, DOC in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Pretvorite HTML v DOC z uporabo Python

Treba spremeniti HTML DOC datotek programsko? Z Aspose.Words za Python via .NET lahko pretvorite HTML v DOC format z uporabo samo nekaj vrstic Python kode.

Naš Python API ustvari DOC iz HTML s profesionalno kakovostjo. Preizkusite najvišjo kakovost HTML v DOC v vašem brskalniku. Zmogljiv Python API pretvorba omogoča preoblikovanje HTML datotek na številnih priljubljenih formatov.

Shrani HTML kot DOC v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti HTML v DOC v Python.

Sledite preprostim korakom, da se obrnejo na HTML datoteke v DOC formatu. Preberite HTML z lokalnega pogona, nato jo preprosto shranite kot DOC, pri čemer določite zahtevano obliko datoteke s pripono DOC Za oba HTML branje in DOC pisanje lahko uporabljate popolnoma usposobljene imena datotek. Izhodna DOC in oblikovanje bosta enaka izvirnemu dokumentu HTML.

Primer kode v Python za pretvorbo HTML v obliko DOC
Vhodna datoteka
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
Izhodni format
S seznama izberite ciljno obliko
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.doc")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.doc") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.doc")
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti HTML v DOC

  1. Namesti 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno HTML datoteko Python.
  4. Pokličite 'save()' in posredujte ime izhodne datoteke s pripono DOC.
  5. Pridobite rezultat konverzije HTML DOC.

Python za pretvorbo HTML v DOC

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 in 3.9. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Vse pravice pridržane.