Μετατροπή HTML σε Markdown σε Python

Python λογισμικού υψηλής ταχύτητας για τη μετατροπή του HTML σε Markdown

Χρησιμοποιήστε το API μετατροπής εγγράφων μας για να αναπτύξετε λογισμικό υψηλού επιπέδου, ανεξάρτητο από πλατφόρμα στην Python. Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση λογισμικού για την εισαγωγή και εξαγωγή των HTML, Markdown και πολλών άλλων μορφών εγγράφων χρησιμοποιώντας Python.

Μετατρέψτε το HTML σε Python

Θέλετε να μετατρέψετε έγγραφα Web μέσω προγραμματισμού; Με το Aspose.Words για Python via .NET μπορείτε να μετατρέψετε την HTML σε μορφή Markdown και προς την αντίθετη κατεύθυνση χρησιμοποιώντας μερικές μόνο γραμμές κώδικα Python.

Το Python API μας δημιουργεί Markdown από HTML με επαγγελματική ποιότητα. Δοκιμάστε την υψηλότερη ποιότητα μετατροπής HTML σε Markdown απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ένα ισχυρό Python via .NET επιτρέπει τη μετατροπή εγγράφων Ιστού σε πολλές δημοφιλείς μορφές.

Αποθηκεύστε το HTML ως Python

Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει πώς να μετατρέψετε HTML σε Python.

Ακολουθήστε τα εύκολα βήματα για να μετατρέψετε μια σελίδα HTML σε μορφή Markdown. Διαβάστε το αρχείο HTML από την τοπική μονάδα δίσκου και, στη συνέχεια, απλώς αποθηκεύστε το σε μορφή Markdown, προσδιορίζοντας την απαιτούμενη μορφή αρχείου κατά επέκταση Markdown Τόσο για ανάγνωση HTML όσο και για εγγραφή Markdown, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως πιστοποιημένα ονόματα αρχείων. Το περιεχόμενο και η μορφοποίηση του Markdown εξόδου θα είναι πανομοιότυπα με το αρχικό έγγραφο HTML.

Παράδειγμα κώδικα σε Python για μετατροπή HTML σε μορφή MD
Αρχείο εισαγωγής
Ανεβάστε ένα αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε
Εκτέλεση κώδικα
Μορφή εξόδου
Επιλέξτε τη μορφή προορισμού από τη λίστα
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.md")
Εκτέλεση κώδικα
  
Αντιγράψτε τον κωδικό Python στο πρόχειρο
Μοιραστείτε τον κωδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πώς να μετατρέψετε το HTML σε Markdown

  1. Εγκαταστήστε το 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Προσθέστε μια αναφορά βιβλιοθήκης (εισαγωγή της βιβλιοθήκης) στο έργο σας Python.
  3. Ανοίξτε το HTML αρχείο Python.
  4. Καλέστε τη 'save()', μεταβιβάζοντας ένα όνομα αρχείου εξόδου με επέκταση Markdown.
  5. Λάβετε το αποτέλεσμα της μετατροπής HTML Markdown.

Python για μετατροπή του HTML σε Markdown

Φιλοξενούμε τα πακέτα Python μας στα αποθετήρια PyPi. Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του "Aspose.Words for Python via .NET" στο περιβάλλον προγραμματιστή σας.

Απαιτήσεις συστήματος

Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 και 3.9. Εάν αναπτύσσετε λογισμικό για Linux, ρίξτε μια ματιά στις πρόσθετες απαιτήσεις για το gcc και το libpython στην τεκμηρίωση προϊόντος.

Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές HTML

Μπορείτε να μετατρέψετε το HTML σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

5%

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις προϊόντων Aspose

Λάβετε μηνιαία ενημερωτικά δελτία και προσφορές απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.