Μετατροπή TIFF σε PDF σε Python

Python λογισμικού υψηλής ταχύτητας για τη μετατροπή του TIFF σε PDF

Χρησιμοποιήστε το API μετατροπής εγγράφων μας για να αναπτύξετε λογισμικό υψηλού επιπέδου, ανεξάρτητο από πλατφόρμα στην Python. Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση λογισμικού για την εισαγωγή και εξαγωγή των TIFF, PDF και πολλών άλλων μορφών εγγράφων χρησιμοποιώντας Python.

Προβολή αποσπάσματος κώδικα

Μετατροπή TIFF σε PDF στο Python

Θέλετε να μετατρέψετε ένα TIFF εικόνα για PDF αρχείο προγραμματισμού; Με το Aspose.Words for Python via .NET κάθε προγραμματιστής μπορεί εύκολα να μετατρέψει το TIFF σε PDF με λίγες μόνο γραμμές κώδικα Python.

Το σύγχρονο API Python PDF από TIFF εικόνες με υψηλή ταχύτητα. Δοκιμάστε την ποιότητα της TIFF σε PDF απευθείας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Η ισχυρή Python επιτρέπει τη μετατροπή των TIFF σε πολλές δημοφιλείς μορφές εγγράφων.

Αποθηκεύστε το TIFF ως PDF στο Python

Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει πώς να μετατρέψετε το TIFF σε PDF στο Python.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα για να μετατρέψει ένα TIFF εικόνας σε PDF μορφή. Διαβάστε την TIFF από την τοπική μονάδα δίσκου και, στη συνέχεια, απλώς αποθηκεύστε την ως PDF, προσδιορίζοντας την απαιτούμενη μορφή εγγράφου από την επέκταση PDF Για τα δύο TIFF ανάγνωση και PDF γράφοντας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως προσδιορισμένο ονόματα αρχείων. Το PDF θα είναι πανομοιότυπο με την αρχική TIFF εικόνα.

Παράδειγμα κώδικα σε Python για μετατροπή TIFF σε PDF μορφή
Ανεβάστε ένα αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε
Εκτέλεση κώδικα
Επιλέξτε τη μορφή προορισμού από τη λίστα
import aspose.words as aw

doc = aw.Document()
builder = aw.DocumentBuilder(doc)

builder.insert_image("Input.tiff")

doc.save("Output.pdf")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.tiff") doc.save("Output.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.tiff) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.tiff") doc.save("Output.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.tiff") shape.get_shape_renderer().save("Output.pdf", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.pdf))
Εκτέλεση κώδικα
Μοιραστείτε τον κωδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πώς να μετατρέψετε το TIFF σε PDF

  1. Εγκαταστήστε το Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Προσθέστε μια αναφορά βιβλιοθήκης (εισαγωγή της βιβλιοθήκης) στο έργο σας Python.
  3. Ανοίξτε το TIFF Python αρχείο.
  4. Καλέστε τη save(), μεταβιβάζοντας ένα όνομα αρχείου εξόδου με επέκταση PDF.
  5. Λάβετε το αποτέλεσμα της μετατροπής TIFF PDF.

Python για μετατροπή του TIFF σε PDF

Φιλοξενούμε τα πακέτα Python μας στα αποθετήρια PyPi. Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του "Aspose.Words for Python via .NET" στο περιβάλλον προγραμματιστή σας.

Απαιτήσεις συστήματος

Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με Python ≥3.5 και <3.12. Εάν αναπτύσσετε λογισμικό για Linux, ρίξτε μια ματιά στις πρόσθετες απαιτήσεις για gcc και libpython στην Τεκμηρίωση προϊόντος.

Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές TIFF

Μπορείτε να μετατρέψετε το TIFF σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

5%

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις προϊόντων Aspose

Λάβετε μηνιαία ενημερωτικά δελτία και προσφορές απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.