Pretvori TIFF v PDF v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo TIFF v PDF

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz TIFF, PDF in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Oglejte si delček kode

Pretvori TIFF v PDF v Python

Potreba za pretvorbo TIFF sliko za PDF datoteke programsko? Z Aspose.Words for Python via .NET vsak razvijalec zlahka pretvori TIFF v PDF z le nekaj vrsticami Python kode.

Sodobna obdelava Python slik API z veliko hitrostjo PDF iz TIFF Preizkusite kakovost TIFF v PDF neposredno v brskalniku. Zmogljiva Python omogoča pretvorbo TIFF v številne priljubljene formate dokumentov.

Shrani TIFF kot PDF v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti TIFF v PDF v Python.

Sledite preprostim korakom, da se obrnejo na TIFF sliko v PDF formatu. Preberite TIFF z lokalnega pogona, nato jo preprosto shranite kot PDF, pri čemer določite zahtevano obliko dokumenta z razširitvijo PDF Za oba TIFF branje in PDF pisanje lahko uporabljate popolnoma usposobljene imena datotek. Izhodna PDF bo enaka izvirni podobi TIFF.

Primer kode v Python za pretvorbo TIFF v obliko PDF
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
import aspose.words as aw

doc = aw.Document()
builder = aw.DocumentBuilder(doc)

builder.insert_image("Input.tiff")

doc.save("Output.pdf")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.tiff") doc.save("Output.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.tiff) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.tiff") doc.save("Output.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.tiff") shape.get_shape_renderer().save("Output.pdf", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.pdf))
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti TIFF v PDF

  1. Namesti Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno TIFF Python datoteko.
  4. Pokličite save() in posredujte ime izhodne datoteke s pripono PDF.
  5. Pridobite rezultat konverzije TIFF PDF.

Python za pretvorbo TIFF v PDF

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python ≥3.5 in <3.12. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

Druge podprte TIFF konverzije

TIFF lahko pretvorite v številne druge oblike datotek:

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.