Muunna HTML arvoksi Word kohteessa Java

Nopea ohjelmistokäyttöinen Java kirjasto, jolla HTML voidaan Word

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme luodaksesi kannettavia, vankkoja ja turvallisia ohjelmistoja Java kielellä. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen HTML, Word ja monien muiden asiakirjamuotojen Java.

Katso koodinpätkä

Muunna HTML Word:ksi Java issa

Java-kehittäjille, jotka etsivät saumatonta ratkaisua HTML:n muuntamiseen Word:ksi, Aspose.Words for Java tarjoaa intuitiivisen ja suoraviivaisen tiedostomuunnossovellusliittymän. Ratkaisumme avulla Java-kehittäjät voivat helposti muuntaa tiedostoja muodosta toiseen, mikä tekee siitä välttämättömän työkalun tiedostojen muunnostehtävien automatisoinnissa.

Työskenteletpä sitten HTML-, Word- tai muiden tiedostomuotojen kanssa, Aspose.Words for Java kattaa ne kaikki ja varmistaa laadukkaimmat tulokset. Testaa, miten Java-koodi toimii HTML-tiedostojesi kanssa juuri nyt.

Tallenna HTML Word-muodossa Java issa

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka HTML muunnetaan Word:ksi vain muutamalla Java-koodirivillä. Aloita sisällyttämällä Aspose.Words nimiavaruus Java-projektiisi. Määritä seuraavaksi syöttötiedoston polku ja luo Document objekti HTML-sisällön lataamiseksi. Sitten sinun on määritettävä polku Word-tulostetiedostoon ja tallennettava tulos Word-muodossa save()-menetelmällä. Muunnossovellusliittymä määrittää tulostiedostomuodon määritetyn tiedostotunnisteen perusteella.

Koodiesimerkki kielellä Java muuntamaan HTML muotoon DOCX
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Valitse kohdemuoto luettelosta
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.docx");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.docx", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.docx");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa HTML Word

  1. Asenna 'Aspose.Words for Java'.
  2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) Java projektiisi.
  3. Avaa lähdetiedosto HTML kohteessa Java.
  4. Kutsu 'save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on Word.
  5. Hanki HTML muunnoksen tulos muodossa Word.

Java kirjasto muuntaaksesi HTML Word

Java pakettejamme Maven- varastoissa. 'Aspose.Words for Java' on yleinen JAR tiedosto, joka sisältää tavukoodin. Noudata vaiheittaisia ohjeita sen asentamiseksi Java-kehittäjäympäristöösi.

Laitteistovaatimukset

Java SE 7 ja uudemmat Java -versiot ovat tuettuja. Tarjoamme myös erillisen paketin Java SE 6, jos olet velvollinen käyttämään tätä vanhentunutta JRE.

Java paketti on monialustainen ja toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä, joissa on JVM toteutus, mukaan lukien Microsoft Windows, Linux, macOS, Android ja iOS.

Lisätietoja vapaaehtoinen paketti riippuvuudet, kuten JogAmp JOGL, Harfbuzz fontin moottori, Java Advanced Imaging JAI, katso Tuotedokumentaatio.

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kaikki oikeudet pidätetään.