Muunna HTML arvoksi Markdown kohteessa Java

Nopea ohjelmistokäyttöinen Java kirjasto, jolla HTML voidaan Markdown

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme luodaksesi kannettavia, vankkoja ja turvallisia ohjelmistoja Java kielellä. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen HTML, Markdown ja monien muiden asiakirjamuotojen Java.

Muunna HTML Markdown käyttämällä Java

Haluatko muuntaa Web-asiakirjoja ohjelmallisesti? Aspose.Words for Java -sovelluksella voit muuntaa HTML Markdown muotoon ja päinvastaiseen suuntaan käyttämällä vain muutaman rivin Java koodia.

Java API luo Markdown HTML ammattimaisella laadulla. Testaa laadukkainta HTML muunnoksia Markdown suoraan selaimessasi. Tehokas Java muunnossovellusliittymä mahdollistaa verkkodokumenttien muuntamisen moniin suosittuihin muotoihin.

Tallenna HTML Markdown muodossa Java

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka HTML muunnetaan Markdown muotoon Java.

Noudata helppoja ohjeita muuttaaksesi HTML sivu Markdown muotoon. Lue HTML tiedostosi paikalliselta asemalta ja tallenna se sitten Markdown muodossa määrittämällä tarvittava tiedostomuoto Markdown tunnisteella. Sekä HTML lukemiseen että Markdown kirjoitukseen voit käyttää täysin hyväksyttyjä tiedostonimiä. Markdown tulosteen sisältö ja muotoilu ovat identtisiä alkuperäisen HTML dokumentin kanssa.

Koodiesimerkki kielellä Java muuntamaan HTML muotoon MD
Syöttötiedosto
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Tulostusmuoto
Valitse kohdemuoto luettelosta
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.md");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.md", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.md");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa HTML Markdown

  1. Asenna 'Aspose.Words for Java'.
  2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) Java projektiisi.
  3. Avaa lähdetiedosto HTML kohteessa Java.
  4. Kutsu 'save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on Markdown.
  5. Hanki HTML muunnoksen tulos muodossa Markdown.

Java kirjasto muuntaaksesi HTML Markdown

Java pakettejamme Maven- varastoissa. 'Aspose.Words for Java' on yleinen JAR tiedosto, joka sisältää tavukoodin. Noudata vaiheittaisia ohjeita sen asentamiseksi Java-kehittäjäympäristöösi.

Laitteistovaatimukset

Java SE 7 ja uudemmat Java -versiot ovat tuettuja. Tarjoamme myös erillisen paketin Java SE 6, jos olet velvollinen käyttämään tätä vanhentunutta JRE.

Java paketti on monialustainen ja toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä, joissa on JVM toteutus, mukaan lukien Microsoft Windows, Linux, macOS, Android ja iOS.

Lisätietoja vapaaehtoinen paketti riippuvuudet, kuten JogAmp JOGL, Harfbuzz fontin moottori, Java Advanced Imaging JAI, katso Tuotedokumentaatio.

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kaikki oikeudet pidätetään.