HTML konvertálása DOC itt Java

Egy nagy sebességű szoftveres Java könyvtár a(z) HTML DOC

Használja dokumentumkonverziós API nkat hordozható, robusztus és biztonságos szoftverek létrehozásához Java nyelven. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, DOC és sok más dokumentumformátum Java használatával.

Átalakítás HTML a DOC segítségével Java

Kell konvertálni HTML fájlokat DOC programozottan? Az Aspose.Words for Java segítségével a HTML et DOC formátumba konvertálhatja néhány sornyi Java kód használatával.

A Java API professzionális minőségben létrehozza a DOC a HTML Tesztelje a legjobb minőségű HTML DOC konverziót közvetlenül a böngészőjében. A hatékony Java konverziós API lehetővé teszi a HTML fájlok számos népszerű formátumra történő átalakítását.

Mentés HTML mint DOC a Java

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a HTML et DOC Java.

Kövesse az egyszerű lépéseket a HTML fájl DOC formátummá alakításához. Olvassa el a HTML fájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el DOC, megadva a szükséges fájlformátumot a DOC kiterjesztéssel. Mind a HTML olvasáshoz, mind a DOC íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti DOC tartalom és formázás megegyezik az eredeti HTML dokumentuméval.

Kódpélda a(z) Java nyelvben a(z) HTML DOC formátumra való konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.doc");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.doc"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.doc", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.doc"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.doc");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása DOC

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Java projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt Java.
  4. Hívja meg a 'save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet DOC kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió DOC.

Java könyvtár a(z) HTML konvertálásához DOC

Java csomagjainkat a Maven tárolókban tároljuk. 'Aspose.Words for Java' egy bájtkódot tartalmazó, JAR Kérjük, kövesse a lépésről lépésre szóló utasításokat a Java fejlesztői környezetbe való telepítéséhez.

rendszerkövetelmények

Java SE 7 és újabb Java verziók támogatottak. Java SE 6 számára külön csomagot is biztosítunk arra az esetre, ha köteles ezt az elavult JRE használni.

Java csomagunk többplatformos, és minden JVM megvalósítású operációs rendszeren fut, beleértve a Microsoft Windows, Linux, macOS, Android és iOS rendszereket is.

További információ a választható csomag függőségeket, mint például JogAmp JOGL, Harfbuzz font motor, Java Advanced Imaging JAI, olvassa el a Felhasználói dokumentáció.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Minden jog fenntartva.