HTML konvertálása SVG itt Java

Egy nagy sebességű szoftveres Java könyvtár a(z) HTML SVG

Használja dokumentumkonverziós API nkat hordozható, robusztus és biztonságos szoftverek létrehozásához Java nyelven. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, SVG és sok más dokumentumformátum Java használatával.

Konvertálja a HTML et SVG a Java

Kell konvertálni HTML a SVG image programozott? Az Aspose.Words for Java bármely fejlesztő egyszerűen átalakíthatja a HTML et SVG képformátummá, mindössze néhány soros Java kóddal.

A modern dokumentum-feldolgozó Java API nagy sebességgel hozza létre a SVG a HTML Tesztelje a HTML SVG konvertálás minőségét közvetlenül egy böngészőben. A hatékony Java könyvtár lehetővé teszi a HTML fájlok számos népszerű képformátumra való konvertálását.

Mentés HTML mint SVG a Java

A következő példa bemutatja, hogyan alakítható át a HTML SVG képpé a Java.

Kövesse az egyszerű lépéseket a HTML fájl SVG grafikus formátummá alakításához. Olvassa el a HTML et a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el SVG, és adja meg a szükséges képformátumot a SVG kiterjesztéssel. Mind a HTML olvasáshoz, mind a SVG íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti SVG grafikus tartalom megegyezik az eredeti HTML fájllal.

Kódpélda a(z) Java nyelvben a(z) HTML SVG formátumra való konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++)
{
    Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1);
    extractedPage.save(String.format("Output_%d.svg", page + 1));
}
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.svg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.svg", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.svg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.svg");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása SVG

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Java projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt Java.
  4. Hívja meg a 'save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet SVG kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió SVG.

Java könyvtár a(z) HTML konvertálásához SVG

Java csomagjainkat a Maven tárolókban tároljuk. 'Aspose.Words for Java' egy bájtkódot tartalmazó, JAR Kérjük, kövesse a lépésről lépésre szóló utasításokat a Java fejlesztői környezetbe való telepítéséhez.

rendszerkövetelmények

Java SE 7 és újabb Java verziók támogatottak. Java SE 6 számára külön csomagot is biztosítunk arra az esetre, ha köteles ezt az elavult JRE használni.

Java csomagunk többplatformos, és minden JVM megvalósítású operációs rendszeren fut, beleértve a Microsoft Windows, Linux, macOS, Android és iOS rendszereket is.

További információ a választható csomag függőségeket, mint például JogAmp JOGL, Harfbuzz font motor, Java Advanced Imaging JAI, olvassa el a Felhasználói dokumentáció.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Minden jog fenntartva.