HTML konvertálása Markdown itt Java

Egy nagy sebességű szoftveres Java könyvtár a(z) HTML Markdown

Használja dokumentumkonverziós API nkat hordozható, robusztus és biztonságos szoftverek létrehozásához Java nyelven. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, Markdown és sok más dokumentumformátum Java használatával.

Konvertálja a HTML t Markdown ba a Java

Programozottan kell konvertálnia a webes dokumentumokat? Az Aspose.Words for Java segítségével a HTML t Markdown formátumba konvertálhatja, és az ellenkező irányba, mindössze néhány sornyi Java kód használatával.

A Java API professzionális minőségben hozza létre a Markdown t HTML ből. Tesztelje a legjobb minőségű HTML ből Markdown konverziót közvetlenül a böngészőjében. A hatékony Java konverziós API lehetővé teszi a webdokumentumok sok népszerű formátummá történő átalakítását.

Mentse el a HTML t Markdown néven a Java

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a HTML t Markdown ra konvertálni a Java.

Kövesse az egyszerű lépéseket a HTML oldal Markdown formátumba alakításához. Olvassa el a HTML fájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el Markdown formátumban, megadva a kívánt fájlformátumot Markdown kiterjesztéssel. Mind a HTML olvasáshoz, mind a Markdown íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti Markdown tartalom és formázás megegyezik az eredeti HTML dokumentuméval.

Kódpélda a(z) Java nyelvben a(z) HTML MD formátumra való konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.md");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.md", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.md");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása Markdown

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Java projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt Java.
  4. Hívja meg a 'save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet Markdown kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió Markdown.

Java könyvtár a(z) HTML konvertálásához Markdown

Java csomagjainkat a Maven tárolókban tároljuk. 'Aspose.Words for Java' egy bájtkódot tartalmazó, JAR Kérjük, kövesse a lépésről lépésre szóló utasításokat a Java fejlesztői környezetbe való telepítéséhez.

rendszerkövetelmények

Java SE 7 és újabb Java verziók támogatottak. Java SE 6 számára külön csomagot is biztosítunk arra az esetre, ha köteles ezt az elavult JRE használni.

Java csomagunk többplatformos, és minden JVM megvalósítású operációs rendszeren fut, beleértve a Microsoft Windows, Linux, macOS, Android és iOS rendszereket is.

További információ a választható csomag függőségeket, mint például JogAmp JOGL, Harfbuzz font motor, Java Advanced Imaging JAI, olvassa el a Felhasználói dokumentáció.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Minden jog fenntartva.