HTML konvertálása Word itt Java

Egy nagy sebességű szoftveres Java könyvtár a(z) HTML Word

Használja dokumentumkonverziós API nkat hordozható, robusztus és biztonságos szoftverek létrehozásához Java nyelven. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, Word és sok más dokumentumformátum Java használatával.

Tekintse meg a kódrészletet

Konvertálja a HTML-et Word-re a Java alkalmazásban

A Java fejlesztők számára, akik zökkenőmentes megoldást keresnek a HTML Word-re konvertálására, Aspose.Words for Java intuitív és egyszerű fájlkonverziós API-t biztosít. Megoldásunk lehetővé teszi a Java fejlesztői számára, hogy könnyedén konvertálhassanak fájlokat egyik formátumból a másikba, így nélkülözhetetlen eszköze a fájlkonverziós feladatok automatizálásának.

Függetlenül attól, hogy HTML, Word vagy más fájlformátumokkal dolgozik, Aspose.Words for Java mindegyiket lefedi, és a legjobb minőségű eredményeket biztosítja. Tesztelje most, hogyan működik a Java kód a HTML-fájlokkal.

Mentse el a HTML-et Word-ként a Java alkalmazásban

A következő példa bemutatja, hogyan lehet HTML-et Word-re konvertálni néhány soros Java kóddal. Kezdje azzal, hogy belefoglalja az Aspose.Words névteret a Java projektbe. Ezután adja meg a bemeneti fájl elérési útját, és hozzon létre egy Document objektumot a HTML tartalom betöltéséhez. Ezután meg kell adnia a Word kimeneti fájl elérési útját, és a save() metódussal kell mentenie az eredményt Word-ként. A konvertáló API a megadott fájlkiterjesztés alapján határozza meg a kimeneti fájl formátumát.

Kódpélda a(z) Java nyelvben a(z) HTML DOCX formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.docx");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.docx", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getShapeRenderer().save("Output.docx", new ImageSaveOptions(SaveFormat.docx));
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása Word

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Java projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt Java.
  4. Hívja meg a 'save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet Word kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió Word.

Java könyvtár a(z) HTML konvertálásához Word

Java csomagjainkat a Maven tárolókban tároljuk. 'Aspose.Words for Java' egy bájtkódot tartalmazó, JAR Kérjük, kövesse a lépésről lépésre szóló utasításokat a Java fejlesztői környezetbe való telepítéséhez.

rendszerkövetelmények

Java SE 7 és újabb Java verziók támogatottak. Java SE 6 számára külön csomagot is biztosítunk arra az esetre, ha köteles ezt az elavult JRE használni.

Java csomagunk többplatformos, és minden JVM megvalósítású operációs rendszeren fut, beleértve a Microsoft Windows, Linux, macOS, Android és iOS rendszereket is.

További információ a választható csomag függőségeket, mint például JogAmp JOGL, Harfbuzz font motor, Java Advanced Imaging JAI, olvassa el a Felhasználói dokumentáció.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.