Ngonversi DOC dadi PNG ing C++

Pustaka piranti lunak C++ kacepetan dhuwur kanggo ngowahi DOC dadi PNG

Gunakake C++ kanggo entuk maksimum DOC nganti PNG kacepetan konversi. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor DOC, PNG, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C++.

Ngonversi DOC menyang PNG nggunakake C++

Apa sampeyan kudu ngowahi DOC dadi sakumpulan gambar PNG kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo C++ sampeyan bisa ngowahi DOC menyang PNG format kanthi mung sawetara baris C++ kode.

C++ kita nggawe gambar PNG saka DOC kanthi kualitas profesional. Tes kualitas DOC menyang konversi gambar sing paling dhuwur ing browser sampeyan. API konversi C++ kuat DOC menyang akeh format populer.

Simpen DOC minangka PNG ing C++

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi DOC dadi sakumpulan gambar PNG ing C++.

Tindakake langkah-langkah gampang kanggo ngowahi DOC dadi PNG format. Waca DOC saka drive lokal, banjur simpen ing format gambar PNG, nemtokake format file sing dibutuhake kanthi ekstensi PNG Kanggo DOC lan nulis PNG, sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Konten lan PNG format output bakal padha karo dokumen DOC.

Conto kode ing C++ kanggo ngowahi format DOC dadi PNG
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.doc");

for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++)
{
    auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1);
    extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.png", page + 1));
}
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.doc"); doc->Save(u"Output.png"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.doc"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.png", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.doc"); doc->Save(u"Output.png"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.doc"); shape->get_ImageData()->Save(u"Output.png");
Kode roto
  
Nyalin kode C++ menyang clipboard
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi DOC dadi PNG

  1. Pasang 'Aspose.Words for C++'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++.
  3. Bukak DOC berkas C++.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi PNG.
  5. Entuk asil konversi DOC PNG.

C++ kanggo ngowahi DOC dadi PNG

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

Konversi DOC Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi DOC menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.