Ngonversi DOC dadi DOCX ing C++

Pustaka piranti lunak C++ kacepetan dhuwur kanggo ngowahi DOC dadi DOCX

Gunakake C++ kanggo entuk maksimum DOC nganti DOCX kacepetan konversi. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor DOC, DOCX, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C++.

Ngonversi DOC dadi DOCX nggunakake C++

Need kanggo ngowahi DOC file kanggo DOCX programmatically? Kanthi Aspose.Words kanggo C++ sampeyan bisa ngowahi DOC kanggo DOCX nggunakake mung sawetara baris C++ kode.

Kita C++ API nggawe DOCX saka DOC karo kualitas profesional. Tes kualitas paling dhuwur DOC nganti DOCX konversi langsung ing browser sampeyan. API konversi C++ kuat DOC akeh format populer.

Simpen DOC minangka DOCX ing C++

Conto ing ngisor iki nduduhake carane ngowahi DOC dadi DOCX ing C++.

Tindakake langkah sing gampang kanggo nguripake DOC file menyang DOCX format. Waca DOC saka drive lokal, banjur simpen minangka DOCX, nemtokake format file sing dibutuhake dening extension DOCX Kanggo loro DOC maca lan DOCX nulis sampeyan bisa nggunakake jeneng berkas kanthi qualified. Output DOCX isi lan format bakal padha karo asli DOC document.

Conto kode ing C++ kanggo ngowahi format DOC dadi DOCX
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.doc");
doc->Save(u"Output.docx");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.doc"); doc->Save(u"Output.docx"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.doc"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.docx", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.doc"); doc->Save(u"Output.docx"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.doc"); shape->get_ImageData()->Save(u"Output.docx");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi DOC dadi DOCX

  1. Pasang 'Aspose.Words for C++'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++.
  3. Bukak DOC berkas C++.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi DOCX.
  5. Entuk asil konversi DOC DOCX.

C++ kanggo ngowahi DOC dadi DOCX

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

Konversi DOC Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi DOC menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.