Converteer Word, PDF en webdocumenten in C++

Een high-speed software C++ bibliotheek voor het converteren van kantoordocumenten naar verschillende bestandsindelingen

Gebruik C++ om de maximale documentconversiesnelheid te verkrijgen. Dit is een krachtige softwareoplossing voor het importeren en exporteren van Word, PDF en webdocumenten met C++.

Codefragment bekijken

Converteer documenten tussen verschillende formaten met C++

Wilt u een document programmatisch van het ene formaat naar het andere converteren? Met Aspose.Words voor C++ kunt u bestanden converteren met slechts een paar regels C++ code.

Een krachtige C++ conversie API maakt het mogelijk om documenten te transformeren naar veel populaire formaten met professionele kwaliteit:

 • Microsoft Word: DOC, DOCX, RTF, DOT, DOTX, DOTM, DOCM
 • OpenOffice: ODT, OTT
 • Vaste lay-out: PDF, XPS, OpenXPS, PostScript
 • Afbeeldingen: JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, EMF, GIF
 • Web: HTML, MHTML
 • Anderen: EPUB, MOBI, Xaml, PCL, enz.

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u een document converteert in C++. Laad een bestand van de lokale schijf en sla het vervolgens eenvoudig op, met vermelding van het vereiste bestandsformaat in extensie. Voor zowel invoer- als uitvoerbestanden kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De inhoud en opmaak van de uitvoer zijn identiek aan het originele document.

Codevoorbeeld in C++ om documentformaten te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
dotnet add package Aspose.Words.Cpp
Kopiëren
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx");
doc->Save(u"Output.pdf");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx"); doc->Save(u"Output.pdf"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.pdf", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.docx"); doc->Save(u"Output.pdf"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.docx"); shape->GetShapeRenderer()->Save(u"Output.pdf", MakeObject<ImageSaveOptions>(SaveFormat::Svg));
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe PDF, Word, JPG en andere bestandsindelingen te converteren in C++

 1. Installeer Aspose.Words for C++.
 2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C++ project.
 3. Open het bronbestand in C++.
 4. Roep de Save() methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam met de vereiste extensie door.
 5. Ontvang het resultaat van de conversie als een apart bestand.

C++ bibliotheek om bestanden te converteren

Er zijn drie opties om Aspose.Words for C++ in uw ontwikkelomgeving te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

U kunt deze C++-bibliotheek gebruiken om software te ontwikkelen op Microsoft Windows, Linux- en macOS-besturingssystemen:

 • GCC >= 6.3.0 en Clang >= 3.9.1 zijn vereist voor Linux
 • Xcode >= 12.5.1, Clang en libc++ zijn vereist voor macOS

Als u software voor Linux of macOS ontwikkelt, raadpleeg dan de informatie over aanvullende bibliotheekafhankelijkheden (fontconfig en mesa-glu open-sourcepakketten) in Productdocumentatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.