Aspose.Words  for JasperReports

JasperReports-extensie om rapporten in Word-indeling te exporteren

Exporteer rapporten naar Word- en HTML-formaten van JasperReports en JasperServer.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Words voor JasperReports is de enige oplossing op de markt die het mogelijk maakt om rapporten van JasperReports en JasperServer te exporteren naar Microsoft Word document (DOC), Office Open XML (OOXML, DOCX), Rich Text Format (RTF), OpenDocument Text ( ODT), webpagina (HTML) en platte tekst (TXT) formaten zonder Microsoft Word te gebruiken. Alle rapportfuncties met de hoogste mate van precisie kunnen worden geconverteerd naar een Microsoft Word-bestand.

Ondersteuning voor de meest populaire Microsoft Word-indelingen

Met Aspose.Words voor JasperReports kunt u rapporten exporteren als DOC- en DOCX-documenten vanuit JasperReports en JasperServer. In vergelijking met RTF bieden deze formaten een aantal voordelen, zoals kleinere bestandsgroottes, grotere opmaak van inhoud en gemakkelijke bewerking door eindgebruikers.

Naast de Microsoft Word-formaten biedt Aspose.Words voor JasperReports de mogelijkheid om de rapporten te exporteren in RTF-, ODT-, HTML- en TXT-formaten.

High Fidelity, identiek aan rapportontwerp

Aspose.Words voor JasperReports exporteert de rapporten naar Microsoft Word-documenten op een zodanige manier dat het resultaat identiek lijkt aan het originele rapportontwerp zoals geproduceerd door de ingebouwde JasperReports-rapportontwerper. Alle rapportfuncties zijn geconverteerd met de hoogste graad van precisie om Microsoft Word-documenten zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke ontwerp te laten lijken.

Editable Word Documents

Aspose.Words voor JasperReports exporteert stroomlay-outdocumenten. Dit betekent dat documenten bestaan uit: " normaal " alinea's, tabellen en afbeeldingen die indien nodig eenvoudig verder kunnen worden bewerkt in Microsoft Word. De ingebouwde JasperReports RTF-exporter produceert documenten die bestaan uit gepositioneerde tekstkaders, waardoor het bewerken door eindgebruikers een minder intuïtieve taak is.

Microsoft Word-automatisering - niet nodig

Aspose.Words voor JasperReports is gebouwd met beheerde code waarvoor Microsoft Word nooit op de computer hoeft te worden geïnstalleerd om met Word-documentindelingen te werken. Het is een perfect alternatief voor Microsoft Word-automatisering in termen van ondersteunde functies, beveiliging, stabiliteit, schaalbaarheid, snelheid en prijs.

  
  

Aspose.Words biedt individuele API's voor tekstverwerking voor andere populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: