TIFF konvertálása PDF itt C#

Nagy sebességű szoftver .NET könyvtár a (z) TIFF PDF

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére .NET és .NET Core platformokhoz. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás TIFF, PDF és sok más dokumentumformátum C#, F#, VB.NET.

Tekintse meg a kódrészletet

A TIFF PDF a C#

Programozottan kell konvertálnia egy TIFF képet PDF fájllá? Az Aspose.Words for .NET bármely fejlesztő könnyedén átalakíthatja a TIFF et PDF formátummá, mindössze néhány soros C# kóddal.

A modern képfeldolgozó C# API nagy sebességgel hozza létre a PDF t TIFF Tesztelje a TIFF PDF konvertálás minőségét közvetlenül egy böngészőben. A hatékony C# könyvtár lehetővé teszi a TIFF képek számos népszerű dokumentumformátumra való konvertálását.

Mentés TIFF mint PDF a C#

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a TIFF et PDF C#.

Kövesse az egyszerű lépéseket a TIFF kép PDF formátummá alakításához. Olvassa el a TIFF képfájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el PDF, és adja meg a szükséges dokumentumformátumot a PDF kiterjesztéssel. Mind a TIFF olvasáshoz, mind a PDF íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti PDF tartalom megegyezik az eredeti TIFF képpel.

Kódpélda a(z) C# nyelvben a(z) TIFF PDF formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
dotnet add package Aspose.Words
Másolat
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.tiff");

doc.Save("Output.pdf");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.pdf"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.tiff"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.pdf", new ImageSaveOptions(SaveFormat.pdf));
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

TIFF konvertálása PDF

 1. Telepítse az Aspose.Words for .NET.
 2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) C# projekthez.
 3. Nyissa meg a forrás TIFF fájlt itt C#.
 4. Hívja meg a Save() metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet PDF kiterjesztéssel.
 5. Szerezze meg a(z) TIFF konverzió PDF.

C# könyvtár a(z) TIFF konvertálásához PDF

Három alternatív lehetőség van az "Aspose.Words for .NET" telepítésére a rendszerre. Kérjük, válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, és kövesse a lépésről lépésre található utasításokat:

rendszerkövetelmények

Termékünk teljes mértékben platformfüggetlen, és támogatja az összes főbb .NET implementációt:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

Ami a .NET-kódot illeti, nem függ a mögöttes hardvertől vagy operációs rendszertől, hanem csak egy virtuális gépen, szabadon fejleszthet bármilyen szoftvert Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerre. Csak győződjön meg arról .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin megfelelő verzióját telepítette.

C#, F#, VB.NET alkalmazások létrehozásához javasoljuk a Microsoft Visual Studio, Xamarin és MonoDevelop integrált fejlesztői környezetek használatát.

További részletekért lásd a Termékdokumentációt.

Egyéb támogatott TIFF konverziók

A(z) TIFF fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.