TIFF konvertálása PDF itt C#

Nagy sebességű szoftver .NET könyvtár a (z) TIFF PDF

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére .NET és .NET Core platformokhoz. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás TIFF, PDF és sok más dokumentumformátum C#, F#, VB.NET.

A TIFF PDF a C#

Programozottan kell konvertálnia egy TIFF képet PDF fájllá? Az Aspose.Words for .NET bármely fejlesztő könnyedén átalakíthatja a TIFF et PDF formátummá, mindössze néhány soros C# kóddal.

A modern képfeldolgozó C# API nagy sebességgel hozza létre a PDF t TIFF Tesztelje a TIFF PDF konvertálás minőségét közvetlenül egy böngészőben. A hatékony C# könyvtár lehetővé teszi a TIFF képek számos népszerű dokumentumformátumra való konvertálását.

Mentés TIFF mint PDF a C#

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a TIFF et PDF C#.

Kövesse az egyszerű lépéseket a TIFF kép PDF formátummá alakításához. Olvassa el a TIFF képfájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el PDF, és adja meg a szükséges dokumentumformátumot a PDF kiterjesztéssel. Mind a TIFF olvasáshoz, mind a PDF íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti PDF tartalom megegyezik az eredeti TIFF képpel.

Kódpélda a(z) C# nyelvben a(z) TIFF PDF formátumra való konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.tiff");

doc.Save("Output.pdf");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.pdf"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.tiff"); shape.ImageData.Save("Output.pdf");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

TIFF konvertálása PDF

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) C# projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás TIFF fájlt itt C#.
  4. Hívja meg a 'Save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet PDF kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) TIFF konverzió PDF.

C# könyvtár a(z) TIFF konvertálásához PDF

Három alternatív lehetőség van az "Aspose.Words for .NET" telepítésére a rendszerre. Kérjük, válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, és kövesse a lépésről lépésre található utasításokat:

rendszerkövetelmények

Termékünk teljes mértékben platformközi, és támogatja a '.NET Standard 2.0' specifikációt követő összes főbb .NET implementációt:

  • Microsoft .NET -keretrendszer, a legkorábbi 2.0 -s verziótól a legújabb '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, a legkorábbi 2.0 -tól kezdve a legújabb '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

A .NET kód nem függ a mögöttes hardvertől vagy operációs rendszertől, hanem csak egy virtuális géptől, szabadon fejleszthet bármilyen szoftvert Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Csak győződjön meg arról, hogy telepítette a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin megfelelő verzióját.

C#, F#, VB.NET alkalmazások létrehozásához javasoljuk a Microsoft Visual Studio, a Xamarin és a MonoDevelop integrált fejlesztői környezetek használatát.

További részletekért tekintse meg a termékdokumentációt.

Egyéb támogatott TIFF konverziók

A(z) TIFF fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Minden jog fenntartva.